ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μαρμίτα – «Ξέσπασε» ο «Τρέγιας» στα γκολ του ΠΑΟΚ – ΑΕΚ: «Τους πήρε τις μεζούρες!»

Πώς σχολίασαν στην εκπομπή Μαρμίτα. με τον Κωστή Ραπτόπουλο, το ντέρμπι ΠΑΟΚ - ΑΕΚ στην Τούμπα.

Πώς σχολίασαν στην εκπομπή Μαρμίτα. με τον Κωστή Ραπτόπουλο, το ντέρμπι ΠΑΟΚ - ΑΕΚ στην Τούμπα.. Ξέσπασε ο οπαδός του ΠΑΟΚ Τάσος «Τρέγιας».
Συντάκτης: Αλέξανδρος Κωτάκης Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Επεισοδιακό ΠΑΟΚ – ΆΕΚ στην Τούμπα το βράδυ της Κυριακής (19/2), με την ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου να επικρατεί με 2-0. Όπως ήταν φυσικό το παιχνίδι σχολίασε Live η εκπομπή Μαρμίτα, με το… καθιερωμένο ξέσπασμα στα γκολ από τους πανελίστες.

Φυσικά την… τιμητική του είχε ο γνωστός οπαδός του ΠΑΟΚ «Τρέγιας» που ξέσπασε στα δύο γκολ της ομάδας του, ενώ δίπλα του οπαδός της ΑΕΚ, Μηνάς τα είχε «βάψει μαύρα».

«Γκολ! Γκοοοολ» Φώναξε ο Τρέγιας στο 1-0, για να συμπληρώσει μεταξύ άλλων, μιλώντας στον Κωστή Ραπτόπουλο : «Ο Κωνσταντέλιας την έκανε. Κοίτα κάτω τι κάνει ο Κωνσταντέλιας».

Στο 2-0 που ήρθε στο δεύτερο ημίχρονο ο Τρέγιας ξεσάλωσε ακόμη περισσότερο φωνάζοντας και ρίχοντας τα «καρφάκια» για το θέμα που έχει δημιουργηθεί με την ένσταση της ΑΕΚ προκειμένου να πάρει το ματς με τον Ατρόμητο «στα χαρτιά»: «Ωωωρεε γκολάρα! Ποιος το ‘βαλε ρε; Ο Κουλιεράκης; Ο Κουλιεράκης! Πω,πω ξεπ@τwμα ρε φίλε! Τους έχει ξεσκίσει στον αέρα. Τους πήρε, τους πήρε τις μεζούρες, τους πήρε!».

Δίπλα στον 0παδο του ΠΑΟΚ, ο οπαδός της ΑΕΚ Μηνάς ζητούσε ευθύνες από τους παίκτες της  ομάδας του και συγκεκριμένα από τους αμυντικούς και τον τερματοφύλακα Αθανασιάδη.

Μαρμίτα: Δείτε παρακάτω το σχετικό απόσπασμα από το παιχνίδι ΠΑΟΚ – ΑΕΚ

Exit mobile version