Με Μάνταλο η ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ!

Η παρουσία του αρχηγού μετά από 172 μέρες ξεχωρίζει στην αποστολή της "Ένωσης" για το παιχνίδι με τον Λεβαδειακό

Συντάκτης: Σπύρος Γιαννόπουλος Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Μετά από 172 μέρες, ο αρχηγός επιστρέφει! Ο Πέτρος Μάνταλος συμπεριλήφθηκε από τον Μανόλο Χιμένεθ στην 19μελή αποστολή της ΑΕΚ για το αυριανό (22/4), 19:00) παιχνίδι με τον Λεβαδειακό στο ΟΑΚΑ και διόλου απίθανη φαντάζει η συμμετοχή του, έστω και για λίγα λεπτά.

Πέραν από τους Ογκνιεν Βράνιες και Βίκτωρα Κλωναρίδη, που ακολούθησαν ατομικά προγράμματα, όλοι οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές συμμετείχαν κανονικά στην προπόνηση. Στο τέλος της, ο Μανόλο Χιμένεθ επέλεξε τους 19 παίκτες που θα πάρει μαζί του για το ματς κόντρα στους Βοιωτούς. Ανάμεσά τους και ο αρχηγός της ομάδας, Πέτρος Μάνταλος, ο οποίος συμμετέχει για πρώτη φορά στην αποστολή ύστερα από 172 μέρες και την επέμβαση πρόσθιου χιαστού στην οποία είχε υποβληθεί.

Αναλυτικά οι εκλεκτοί του Ισπανού τεχνικού: Τσιντώτας, Μπάρκας, Γκάλο, Μπακάκης, Λαμπρόπουλος, Τζανετόπουλος, Τσιγκρίνσκι, Λόπες, Χουλτ, Σιμόες, Γαλανόπουλος, Μοράν, Χριστοδουλόπουλος, Μασούντ, Κονέ, Μάνταλος, Μπακασέτας, Γιακουμάκης, Λιβάια

Τόσο ο Ογκνιεν Βράνιες, όσο κι ο Σέρχιο Αραούχο δεν θα αγωνιστούν στην αναμέτρηση με τον Λεβαδειακό, καθώς έχουν σμυπληρώσει κάρτες. Ο πρώτος, θα εκτίσει τη δεύτερη από τις δύο αγωνιστικές της ποινής του και ο δεύτερος την πρώτη από τις δύο.

Exit mobile version