ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Με Μασούρα σε ρόλο-έκπληξη στην ενδεκάδα του ο Ολυμπιακός απέναντι στην Μπάτσκα Τόπολα

Η πρώτη ενδεκάδα του Καρβαλιάλ για το Ολυμπιακός - Μπάτσκα Τόπολα

Η πρώτη ενδεκάδα του Καρβαλιάλ για το Ολυμπιακός - Μπάτσκα Τόπολα
Η πρώτη ενδεκάδα του Καρβαλιάλ για το Ολυμπιακός - Μπάτσκα Τόπολα
Συντάκτης: Σπύρος Γιαννόπουλος Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Μπάτσκα Τόπολα στο «Γ. Καραϊσκάκης» (22:00) με στόχο τη συνέχειά του στο Europa Conference League.

O Κάρλος Καρβαλιάλ θα πραγματοποιήσει το ντεμπούτο του στον πάγκο του Ολυμπιακού σε ένα ματς ειδικών συνθηκών. Ο Πορτογάλος δεν έχει προλάβει ακόμα καλά-καλά να γνωρίσει σε βάθος τους παίκτες του και γι’αυτό θα ακολουθήσει την… πεπατημένη.

Μέχρι να έρθουν ενισχύσεις τον Ιανουάριο – αυτόν τον παίκτη θέλει ο Κορδόν – και να ξεκαθαρίσει το ρόστερ – αυτή είναι η πρώτη πώληση/αποχώρηση – ο νέος κόουτς θα πάει με τα στάνταρ όπλα που έχει.

Αρκετά Ντιέγκο Μαρτίνεθ θυμίζει η προσέγγιση του Καρβαλιάλ, ο οποίος εμπιστεύεται στην τετράδα της άμυνας τους Ροντινέι, Ρέτσο, Ντόι και Ορτέγκα.

Στον άξονα, το δίδυμο Έσε-Καμαρά δεν αλλάζει.

Αυτό που δείχνει να αλλάζει είναι οι θέσεις στην μεσοεπιθετική τριπλέτα. Ο Μασούρας δεν θα αγωνιστεί στα άκρα, αλλά πίσω από τον προωθημένο Ελ Κααμπί.

Στα φτερά, Φορτούνης και Ποντένσε θα κληθούν να δημιουργήσουν κινδύνους στην άμυνα της Μπάτσκα.

Ολυμπιακός – Μπάτσκα Τόπολα: Οι ενδεκάδες του αγώνα

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Κάρλος Καρβαλιάλ): Πασχαλάκης, Ορτέγκα, Ντόι, Ρέτσος, Ροντινέι, Έσε, Καμαρά, Ποντένσε, Μασούρας, Φορτούνης, Ελ Κααμπί

ΜΠΑΤΣΚΑ ΤΟΠΟΛΑ (Ζάρκο Λάζετιτς): Ίλιτς, Κρστιτς, Στόιτς, Κάλουσιτς, Πέτροβιτς, Τσβέτκοβιτς, Ράντιν, Κούβελιτς, Τζάκοβατς, Μιλοβάνοβιτς, Τσίρκοβιτς

Exit mobile version