ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η ΑΕΚ μεγάλη έκπληξη στο φορ, ο Άρης με Κουέστα

Άρης και ΑΕΚ κατεβάζουν τις καλύτερες τους 11άδες με στόχο την πρόκριση στη ρεβάνς του Κυπέλλου! Η έκπληξη στο φορ από Αλμέιδα

Συντάκτης: Γιάννης Χωριανόπουλος Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Άρης και ΑΕΚ, μέρος δεύτερο για το Κύπελλο και το πιο κομβικό. Το 0-0 στη Νέα Φιλαδέλφεια δεν άφησε απλά ανοιχτούς λογαριασμούς αλλά κάνει το παιχνίδι στη Θεσσαλονίκη νοκ άουτ. Με τέτοιο αποτέλεσμα και χωρίς να μετρά το εκτός έδρας γκολ, μόνο η νίκη θα φέρει την πρόκριση.

Ο Άρης του Άκη Μάντζιου πέρασε εντυπωσιακά ακόμα και από το Αγρίνιο με πολλές αλλαγές. Αυτό το 0-4 ήρθε να προστεθεί στη νίκη επί του ΠΑΟΚ και στην ισοπαλία με την ΑΕΚ, για να κλείσει μια τριάδα αγώνων, που δείχνει πως έχει πορεία προς τα πάνω.

Η ΑΕΚ του Αλμέιδα, θα μπορούσε να χάσει αλλά και να «κλέψει» ποδοσφαιρικά το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Αυτά είναι τα τελευταία δείγματα των δύο μονομάχων.

Ο Άρης που έχει μέγα στόχο το Κύπελλο και η ΑΕΚ που πέρυσι το κατέκτησε. Οι 11άδες των δύο προπονητών θεωρητικά αναμενόμενες. Ο Άρης με την καλύτερη δυνατή σύνθεση, η Ένωση χωρίς πολλές αλλαγές, τουλάχιστον όχι όσες αυτές που αναμένονταν.

Το εντυπωσιακό είναι η επιλογή του φορ. Κανείς από τους Αραούχο, Πόνσε δεν είναι στη βασική 11άδα. Στην κορυφή θα παίξει ο Τσούμπερ με τον Πινέδα ή τον Μάνταλο πίσω του και τον άλλο δίπλα στον Γιόνσον στα χαφ.

Σιμανσκι, Ελιασον, Καλενς είναι εκτός αποστολής λόγω ενοχλήσεων.

Ο Άρης κατεβαίνει με τη λογική 11άδα, τον Κουέστα στο τέρμα και τον Ντουκουρέ στα χαφ, αντί του Ζουλ, που είναι τραυματίας, είχε χτυπήσει στην OPAP Arena.

Η 11άδα του Άρη: Κουέστα, Μοντόγια, Μπράμπετς, Φαμπιάνο, Οντουμπάτζο, Ντουκουρέ, Τζούρασεκ, Νταρίντα, Σαβέριο, Σουλεϊμάνοφ, Μορόν.

Στον πάγκο είναι οι Χουτεσιώτης, Ρόουζ, Αγοραστός, Μανού Γκαρθία, Φεράρι, Βερστράτε, Παναγίδης, Φετφατζίδης, Ζαμόρα.

Η 11άδα της ΑΕΚ: Αθανασιάδης, Ρότα, Σιντιμπέ, Μήτογλου, Βίντα, Γιόνσον, Μάνταλος, Άμραμπατ, Γκατσίνοβιτς, Πινέδα, Τσούμπερ.

Στον πάγκο είναι οι Στάνκοβιτς, Πήλιος, Χρυσόπουλος, Γεμπόα, Αραούχο, Φαν Βέερτ, Πόνσε, Φερνάντες, Πισάρο.

Η ΕΥΡΩΠΗ ΠΑΙΖΕΙ ΜΠΑΛΑ ΣΤΗΝ INTERWETTEN! 21+

 

Exit mobile version