ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μετά το «ντου» στο ΟΑΚΑ, τα… άκουσε ξανά ο Αρτούρ Σοάρες Ντίας!

Μετά το… ντου του Μελισσανίδη στον ημιτελικό του Κυπέλλου ΑΕΚ - Άρης, ο διαιτητής Αρτούρ Σοάρες Ντίας βίωσε δυσκολίες και στην Πορτογαλία!

Μετά το «ντου» στο ΟΑΚΑ, τα… άκουσε ξανά ο Αρτούρ Σοάρες Ντίας!
Συντάκτης: Αλέξανδρος Κωτάκης Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Δύσκολες μέρες για τον Αρτούρ Σοάρες Ντίας οι τελευταίες. Μετά τα όσα έζησε στο  ΟΑΚΑ στον ημιτελικό του Κυπέλλου ΑΕΚ – Άρης (και την… παρέμβαση Μελισσανίδη στο ημίχρονο), ο 40χρονος διαιτητής βίωσε δύσκολες καταστάσεις και στην Πορτογαλία.

Συγκεκριμένα το βράδυ του Σαββάτου (7/3), ο Ντίας  τα… άκουσε από τον πρώην ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ και νυν προπονητή της Πόρτο, Σέρτζιο Κονσεϊσάο. Πάντως δεν παρέλειψε να παραδεχθεί ότι είναι ο καλύτερος διαιτητής της χώρας.

Κι αυτό καθώς ο 45χρονος τεχνικός εξέφρασε έντονα παράπονα για μερικές αποφάσεις του, στο εντός έδρας 1-1 (18’ Μπεμπά – 32’ Ταρέμι) των «δράκων» με την Ρίο Άβε. Ένα αποτέλεσμα που δεν άφησε την Πόρτο να ξεφύγει στη βαθμολογία μετά το 1-1 της Μπενφίκα με τη Σετούμπαλ (έχει 60β. ενώ οι δεύτεροι «αετοί» 59).

«Μας ακυρώθηκε ένα γκολ για τρία εκατοστά. Αλλά πρέπει να αποδεχθούμε, είτε υπέρ είτε κατά, ότι υπάρχουν αυτές οι γραμμές και όλα εξαρτώνται από την στιγμή που μπαίνουν αυτές οι γραμμές. Δεν ξέρω τι να πω σε μια τέτοια κατάσταση» είπε αρχικά ο Κονσεϊσάο, προσθέτοντας πως «είχαμε αρκετές ευκαιρίες για να νικήσουμε, ακόμα και ένα πέναλτι του μεγέθους του Ναού των Κληρικών(!), το οποίο δεν μας δόθηκε».

Η επική αυτή παρομοίωση του Κονσεϊσάο δεν έγινε τυχαία. Ο Ναός των Κληρικών θεωρείται εκκλησία – σύμβολο του Πόρτο και έχει ένα καμπαναριό 75 μέτρων, με αποτέλεσμα να είναι ορατό από όλα σχεδόν τα σημεία της πόλης!

Συνεχίζοντας ο άλλοτε ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ είπε για τον Αρτούρ Σοάρες Ντίας.: «Θυμάμαι ότι πέρυσι στο Βίλα ντο Κόντε ο ίδιος διαιτητής, τον οποίο θεωρώ τον καλύτερο στην Πορτογαλία, δεν μας έδωσε δύο πέναλτι. Δεν τα πηγαίνει καλά μαζί μας».

Exit mobile version