ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μήπως είναι υπερβολή να πάρει κι άλλο χαφ ο Ολυμπιακός;

Χρειάζεται ο Ολυμπιακός έναν ακόμα παίκτη στον άξονα ή εμφανίζει τάσεις... υπερκαταναλωτισμού;
Μήπως είναι υπερβολή να πάρει κι άλλο χαφ ο Ολυμπιακός;

Ο Ολυμπιακός κι επίσημα έχει δώσει στον Ντιέγκο Μαρτίνεθ όλα τα εργαλεία για να δημιουργήσει ένα εξαιρετικό σύνολο σε Ελλάδα κι Ευρώπη.

Η ομάδα του Πειραιά, με την προσθήκη αρκετών παικτών πρώτης γραμμής, διαθέτει πλέον δύο πλήρεις ενδεκάδες, δηλαδή καμία σχέση με πέρυσι.

Ποδοσφαιριστές υπάρχουν σε κάθε θέση. Δύο ή και τρεις ακόμα σε ορισμένες θέσεις μπορούν να καλύψουν κάθε αναποδιά που προκύψει είτε με τραυματισμούς, είτε με τιμωρίες. Παράλληλα μπορούν να εναλλάσσονται για να βγει το απαιτητικό πρόγραμμα σε Stoiximan Super League και Europa League.

Κι όμως, τις τελευταίες μέρες, ακούγονται φήμες και σενάρια περί απόκτησης ενός ακόμα χαφ. Φυσικά και από την πλευρά της ΠΑΕ δεν επιβεβαιώνεται κάτι.

Ωστόσο, με βάση τον περσινό σχεδιασμό, κατά τον οποίον οι Πειραιώτες έπαθαν… υπερκαταναλωτισμό, τίποτα δεν πρέπει να αποκλειστεί μέχρι τη λήξη του παραθύρου των ελεύθερων.

Συνεπώς, το εύλογο ερώτημα που εγείρεται είναι το εξής: Χρειάζεται ο Ολυμπιακός κι άλλη μεταγραφή, έναν ακόμα παίκτη στη μεσαία γραμμή;

Ολυμπιακός: Πληθώρα επιλογών στον άξονα

Μέχρι πριν λίγες ημέρες, αξίζει να σημειωθεί ότι στο ρόστερ των «ερυθρόλευκων» υπήρχαν επτά κεντρικοί μέσοι. Παίκτες που παίζουν τόσο στο 6 όσο και στο 8.

Έφυγαν οι Χουάνγκ και Μπουχαλάκης και έμειναν πέντε.

Ο Ιμπόρα μπορεί να προκαλεί προβληματισμό με τον τραυματισμό του, αλλά σύντομα θα είναι και πάλι στις επιλογές του Μαρτίνεθ.

Επομένως, οι παραπάνω μπορούν να καλύψουν θέσεις, δεδομένου και του συστήματος που επιλέγει ο Ισπανός. Δεν θα παίζει όλη τη χρονιά με 4-3-3. Τουναντίον μάλιστα.

Είτε 4-2-2-2 είτε 4-2-3-1, που σημαίνει ότι σε κάθε ματς θα εμπλέκονται δύο χαφ στο 6 και το 8, μιας και μπροστά τους θα υπάρχει ένας εκ των Φορτούνη, Σκάρπα ή Μπιέλ.

Τώρα, μια ενδεχόμενη έξτρα κίνηση στον άξονα, με τέτοια πληθώρα ουσιαστικών επιλογών, περισσότερο θα μπερδέψει, παρά θα λύσει χέρια. Και πολύ πιθανόν να είναι προϊόν ποδοσφαιρικού καταναλωτισμού και όχι ουσιαστικού σχεδιασμού.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Μήπως είναι υπερβολή να πάρει κι άλλο χαφ ο Ολυμπιακός;», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Σπύρος Γιαννόπουλος

H μανία για καταγραφή και περιγραφή των γεγονότων στον κόσμο του αθλητισμού με οδήγησε αρχικά στο Τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου και στη συνέχεια στο Pompeu Fabra της Βαρκελώνης για εξειδίκευση στην αθλητική δημοσιογραφία. Τα πρώτα επαγγελματικά βήματα για λογαριασμό της Mundo Deportivo και της Groupo MediaPro, ενώ το 2017 οι δρόμοι μου συναντήθηκαν με την εφημερίδα Sportime και από το 2018 το sportime.gr. Η διεθνής αθλητική ειδησεογραφία και οι παντός καιρού συνεντεύξεις είναι το πάθος μου, ενώ το ρεπορτάζ του ελληνικού ποδοσφαίρου το guilty pleasure μου.