ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μοιρασμένες πιθανότητες για πρωτάθλημα σε ΑΕΚ και Παναθηναϊκό οι στοιχηματικές εταιρείες – Δεν φαντάζεστε πόσο δίνει ο Ολυμπιακός

Πόσο προσφέρονται Παναθηναϊκός, ΑΕΚ και Ολυμπιακός στο στοίχημα για την κατάκτηση της Super League - Μεγάλη απόσταση ΠΑΟΚ και Άρη.

Συντάκτης: Αλέξανδρος Κωτάκης Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Μετά την μεγάλη και πρωτόγνωρη διακοπή ελέω του Μουντιάλ του Κατάρ, το πρωτάθλημα της Super League άρχισε και πάλι και έχουμε ήδη διανύσει δύο αγωνιστικές, φτάνοντας συνολικά στις 15.

Μετά τις δύο σερί απώλειες που είχε ο Παναθηναϊκός με Ιωνικό και ΟΦΗ, ΑΕΚ και Ολυμπιακός (με τις δικές του νίκες επί Λαμίας-Βόλου και επί Αστέρα  αντίστοιχα), κατάφεραν να πλησιάσουν στους 4 βαθμούς η «Ένωση» και στους 10 οι «ερυθρόλευκοι».

Τα νέα δεδομένα στον βαθμολογικό πίνακα, δημιούργησαν νέες εξελίξεις και στις στοιχηματικές ισορροπίες όσον αφορά την ομάδα που θα κατακτήσει το φετινό πρωτάθλημα.

Μέχρι πρότινος η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς προφερόταν ως το αδιαφιλονίκητο φαβορί, όμως πλέον η απόδοσή ως πιθανού πρωταθλητή είναι ίδια με εκείνη της ομάδας του Ματίας Αλμέιδα!

Σύμφωνα με την στοιχηματική εταιρεία Novibet τόσο η ΑΕΚ όσο και ο Παναθηναϊκός προσφέρονται πλέον στο 2.30. Στο μεταξύ αισθητά έχει πέσει η απόδοσή που προσφέρεται ο Ολυμπιακός ως πιθανός πρωταθλητής, συγκεκριμένα στο 5.50,

Από εκεί και πέρα ο ΠΑΟΚ βρίσκεται αρκετά μακριά, στο 21.00, ενώ αίσθηση προκαλεί το 201.000 που δίνεται ο Άρης, όπως σας γράψαμε, παρά το γεγονός οτι βρίσκεται μόλις 4 βαθμούς μακριά απο τον δικέφαλο και προσεχώς παίζουν μαζί στην Τούμπα

Δείτε παρακάτω τις στοιχηματικές αποδόσεις της Novibet για το ποια ομάδα είναι πιθανότερο να κατακτήσει το πρωτάθλημα 

Exit mobile version