ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μυροφορίδης: Έφτιαξε ομαδάρα και από εκεί ψηλά – Φιλικό στη μνήμη του στην Κοζάνη!

Ο Παύλος Μυροφορίδης παραμένει «ζωντανός» στη μνήμη των φίλων του. Φιλικό (21/6) στην Κοζάνη!
Μυροφορίδης: Έφτιαξε ομαδάρα και από εκεί ψηλά – Φιλικό στη μνήμη του στην Κοζάνη!

Ο Παύλος Μυροφορίδης «έφυγε» πριν από 50 μέρες! Παραμενει όμως «ζωντανός» στη μνήμη των δικών του ανθρώπων που δίνουν το απόγευμα (21/6-17.00) φιλικό στην Κοζάνη. «Παρέλαση» ονομάτων.

Έφυγε σε ηλικία μόλις 43 ετών στις 2 Μαΐου, αλλά ήταν τόσο έντονη προσωπικότητα που παραμένει… έγχρωμος! Το νήμα της ζωής του κόπηκε νωρίς, αλλά όσοι τον γνώρισαν θα χρειαστούν… τρεις ζωές για να ξεθωριάσει  η εικόνα του, στη μνήμη τους! Ανόδους, πρωταθλήματα! Δεν έφυγε από… υπερκούπωση, αλλά από την… παλιαρώστια. Τον καρκίνο. Μέσα σε λίγους μήνες! Το πάλεψε όπως όλα τα ανάποδα, αλλά αυτό δεν… γύρισε!

Ο Παύλος Μυροφορίδης ακόμα και από εκεί ψηλά, έφτιαξε ακόμα μια ομάδα που αν κατέβαινε στο πρωτάθλημα, ίσως και να το έπαιρνε… σβηστά!

Οι φίλοι του «Παυλάρα» θα μαζευτούν το απόγευμα στο γήπεδο της Κοζάνης για να δώσουν ένα φιλικό στη μνήμη του, κόντρα στην ομώνυμη ομάδα που κέρδισε την άνοδο στη Super League 2.

Παρόντες πολλοί ποδοσφαιριστές, «παιδιά» του Παύλου που βοήθησε και τον βοήθησαν. Φίλοι του, χωρίς εισαγωγικά, αφού όλοι τους έχουν να πουν και μια ιστορία για τον «Μύρο».

«Παρέλαση» ονομάτων με πρώτο όνομα στην… μαρκίζα τον κουμπάρο του Γιώργο Δεληζήση! Παρόντες και οι Πίτκας, Γκαραβέλης, Γκόλιας, Κανακούδης, Κυριακίδης, Καρανίκας, Αλιατίδης, Λαγός, Νεμπεγλέρας, Αγγελούδης, Ιντζόγλου, Μουμίν, Λώττας, Ηλιάδης, Κάσσος, Παναγιωτούδης, Αλμπάνης, Κουτσιανικούλης, Ουνγιαλίδης, Συμελίδης, Παυλίδης.

Ποδοσφαιριστές με πολλά «ένσημα» και πρωταθλήματα, τους οποιούς θα κοουτσάρουν οι Αμανατίδης, Bελιτζέλος, Βοσνιάδης, Νίκος Παπαδόπουλος και Σπανός. Παρών και ο προπονητής τερματοφυλάκων, Γιάννης Ζαλαώρας.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Μυροφορίδης: Έφτιαξε ομαδάρα και από εκεί ψηλά – Φιλικό στη μνήμη του στην Κοζάνη!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Νίκος Μαρκάτος

Η καθημερινή του «επίσκεψη» για μια τριετία στο κτίριο της Λ. Αθηνών, όπου στεγάζεται το ΦΩΣ, του κόλλησαν το... μικρόβιο της Δημοσιογραφίας. Δεν υπήρχαν και οι μάσκες τότε! Αφού το σπούδασε το αντικείμενο, άνοιξε πρώτη η πόρτα της ΩΡΑΣ των ΣΠΟΡ. Στη 12ετή διαδρομή του, έκανε στάσεις στην ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΗ ΩΡΑ και στην SportDay. Mέχρι τον Ιούνιο του 2017. Mετά Sportime. Από την πρώτη μέρα της επιστροφής του στα Περίπτερα! Γουστάρει ότι οι περισσότεροι λατρεύουν να... μισούν. Τη διαιτησία!