ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μουντιάλ 2022: Πόσοι άνθρωποι παρακολούθησαν τον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου Αργεντινή – Γαλλία

Ο αριθμός των τηλεθεατών που παρακολούθησαν τον τελικό του Μουντιάλ του Κατάρ έκανε γνωστό η FIFA. και πραγματικά προκάλεσε αίσθηση.

Μουντιάλ 2022: Σύμφωνα με τη FIFA το τελικό της διοργάνωσης στο Κατάρ Αργεντινή - Γαλλία παρακολούθησαν περίπου 1,5 δισεκατομμύρια άνθρωποι.
Συντάκτης: Αλέξανδρος Κωτάκης Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Μουντιάλ 2022: Η παγκόσμια ομοσπονδία ανακοίνωσε τον αριθμών των τηλεθεατών που εκτιμάται οτι παρακολούθησε τον τελικό της διοργάνωσης του Κατάρ, ανάμεσα στην Εθνική Αργεντινής και την Εθνική Γαλλίας που βρήκε νικήτρια την ομάδα του Λιονέλ Μέσι με 4-2 στα πέναλτι (3-3κ.α.).

Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση της FIFA λοιπόν, το τελευταίο παιχνίδι του Μουντιάλ 2022 το είδαν περίπου 1,5 δισεκατομμύρια άνθρωποι!

Αναμφίβολα ένας πολύ εντυπωσιακός αριθμός αν ληφθεί υπόψιν, ότι ο συνολικός πληθυσμός της γης ανέρχεται στα 7.888 δισεκατομμύρια.

Θυμίζουμε ότι ο ίδιος αριθμός τηλεθεατών ανά τον κόσμο είχε καταγραφεί για τη συναυλία του Έλβις Πρίσλεϊ το 1973 στη Χαβάι, ωστόσο, αθροιστικά ο πληθυσμός εκείνων των χωρών στις οποίες είχε μεταδοθεί το γεγονός, δεν ανερχόταν σε εκείνο το νούμερ (1.5 δις δηλαδή).

Exit mobile version