MUNDIAL 2018

Η «συγνώμη» του Ντιέγκο και το βίντεο που… «καίει» (pic & vid)

Ο Μαραντόνα μέσω των Social Media απολογήθηκε για το περιστατικό με την λιποθυμία

Συντάκτης: Sportime Team Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Οι εικόνες του Ντιέγκο Μαραντόνα να σέρνεται σχεδόν λιπόθυμος και να μεταφέρεται σε νοσοκομείο στην λήξη του αγώνα της Αργεντινής με την Νιγηρία, ανησύχησαν τους φαν του σπουδαίου πρώην ποδοσφαιριστή. Γενικότερα η κατάστασή του την ώρα του αγώνα είχε προκαλέσει ανησυχία, αλλά και εκνευρισμό καθώς μετά το γκολ του 2-1, η κάμερα τον έπιασε να υψώνει τα μεσαία δάχτυλα των χεριών του προς κάποιους.

Ο Μαραντόνα αφού έφυγε από το νοσοκομείο θέλησε να ζητήσει ωστόσο μια συγνώμη. Όχι βέβαια για τα… μεσαία δάχτυλα, αλλά για το ότι ανησύχησε τους οπαδούς του. Ο Ντιεγκίτο, έγραψε στον λογαριασμό του στο Instagram:

«Θέλω να σας πω ότι είμαι καλά, δεν θα νοσηλευτώ. Στη διάρκεια του αγώνα με πονούσε πολύ ο αυχένας μου και λιποθύμησα. Με εξέτασε ένας γιατρός, ο οποίος μου συνέστησε να φύγω από το γήπεδο πριν αρχίσει το δεύτερο ημίχρονο, αλλά εγώ ήθελα να παραμείνω διότι τα παίζαμε όλα για όλα. Πως ήταν δυνατόν να φύγω;

Τέλος, θα ήθελα να ευχαριστήσω τους φιλάθλους για την ανησυχία τους. Στέλνω ένα φιλί σε όλους, συγγνώμη που σας τρόμαξα. Θα υπάρχει ο Ντιέγκο για καιρό ακόμα!».

Την ίδια ώρα, κυκλοφόρησε βίντεο από έναν φαν του την ώρα του αγώνα που τον βιντεοσκοπεί και φαίνεται ξεκάθαρα πως ο Μαραντόνα δεν έχει καμία επαφή με το περιβάλλον, εικόνα πραγματικά λυπηρή, αλλά δυστυχώς δεν είναι και η πρώτη φορά που βλέπουμε τον Αργεντινό σε τέτοια κατάσταση.

Exit mobile version