Απίθανες στιγμές εκτυλίχθηκαν κατά την διάρκεια των πανηγυρισμών στην πόλη του Μεξικού, έξω από την πρεσβεία της Νότιας Κορέας. Η νίκη της Νότιας Κορέας με 2-0 επί της Γερμανίας σήμανε την πρόκριση του Μεξικού και σήμανε την αρχή των ξέφρενων πανηγυρισμών σε όλη τη χώρα. Ένα όμως από τα πιο απίθανα περιστατικά εκτυλίχθηκε έξω από...

Απίθανες στιγμές εκτυλίχθηκαν κατά την διάρκεια των πανηγυρισμών στην πόλη του Μεξικού, έξω από την πρεσβεία της Νότιας Κορέας.

Η νίκη της Νότιας Κορέας με 2-0 επί της Γερμανίας σήμανε την πρόκριση του Μεξικού και σήμανε την αρχή των ξέφρενων πανηγυρισμών σε όλη τη χώρα.

Ένα όμως από τα πιο απίθανα περιστατικά εκτυλίχθηκε έξω από την πρεσβεία της Νότιας Κορέας στην Πόλη του Μεξικού. Εκεί συγκεντρώθηκαν Μεξικανοί φίλαθλοι όπου αποθέωσαν τους Νοτιοκορεάτες διπλωμάτες.

Οι «μεθυσμένοι» από την πρόκριση φίλαθλοι δεν δίστασαν μάλιστα να πάρουν τον Γενικό Πρόξενο της Νότιας Κορέας Μπγιουνγκ Ζιν Χαν, στις πλάτες και να του εκφράσουν τη λατρεία τους με συνθήματα ευγνωμοσύνης προς την πατρίδα του.

Την ώρα που οι πληροφορίες που θέλουν τον πρόξενο να έχει καταναλώσει αρκετά σφηνάκια τεκίλας στο μεξικάνικο γλέντι ελέγχονται για την ακρίβεια τους. Ένας όμως είναι το σίγουρο, η συμμετοχή του κ. Χαν στα πανηγύρια των Μεξικανών, είναι όπως θα έλεγε και ένας κορυφαίος παράγοντας της ελληνικής διπλωματίας: «Good diplomacy»

Δείτε το βίντεο: