ΝΠΣ ΒΟΛΟΣ

ΝΠΣ Βόλος: Αυτοί είναι οι «εκλεκτοί» του Φεράντο

Βόλος: Δεκαεννιά ποδοσφαιριστές συμπεριελήφθησαν στην αποστολή για τον εκτός έδρας αγώνα με αντίπαλο την Ξάνθη για την 5η αγωνιστική.

ΝΠΣ Βόλος: Αυτοί είναι οι «εκλεκτοί» του Φεράντο
Συντάκτης: Sportime Team Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Με μία προπόνηση, ο Βόλος ολοκλήρωσε το Σάββατο (28/9) την προετοιμασία του ενόψει της εκτός έδρας αναμέτρησης με την Ξάνθη, την Κυριακή (29/9, 17:00) στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ – Βόλος: Θλάση ο Ζοάο, εκτός με Ξάνθη

Μετά το τέλος του προγράμματος, ο Χουάν Φεράντο ανακοίνωσε την αποστολή, συμπεριλαμβάνοντας 19 ποδοσφαιριστές στην αποστολή.

Εκτός τέθηκε ο Ραφαέλ Ζοάο, ο οποίος ταλαιπωρείται από θλάση την οποία αποκόμισε από το ματς με τον ΟΦΗ.

Αυτοί είναι οι εξής:

Γκαραβέλης, Μελίσσας, Ντεντάκης, Φερράρι, Μπασόνγκ, Τσαύσης, Δημόπουλος, Τσίκα, Διαμαντής, Μαξ, Τσοκάνης, Μουνίθ, Ηλιόπουλος, Ατιάτ, Τόρρες, Μυστακίδης, Μπαλογιάννης, Μάντζης, Γέντρισεκ.

Θυμίζουμε οτι ο Βόλος έχει 9 βαθμούς, όσους ακριβώς και η Ξάνθη, με το παιχνίδι να αναμένεται με ενδιαφέρον. Ο Βόλοις θέλει να δώσει συνέχεια στα καλά αποτελέσματα και να αποδείξει οτι και στις εκτός έδρας αναμετρήσεις μπορεί να παίρνει βαθμό ή βαθμούς.

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Ακολουθήστε το Sportime στο Instagram

Κάντε Like στη σελίδα του Sportime στο Facebook για να μαθαίνετε με υπευθυνότητα και άποψη ό,τι συμβαίνει στον αθλητικό κόσμο και όχι μόνο. Η ομάδα του Sportime είναι ανά πάσα στιγμή διαθέσιμη για να απαντήσει στις ερωτήσεις σας. Στείλτε στο Inbox για όποια απορία έχετε και θα λάβετε άμεση απάντηση. Ένα Like και… μένεις ενημερωμένος όλο το 24ωρο σχετικά με όσα γίνονται!
Exit mobile version