ΝΠΣ ΒΟΛΟΣ

ΝΠΣ Βόλος: Στην Τούμπα με Νίνη

Ο Σωτήρης Νίνης ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού και συμπεριλήφθηκε στην αποστολή του Βόλου για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ.  Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται το ΝΠΣ Βόλο (10/1, 15:00) για την 16η αγωνιστική της Super League και στην αποστολή της θεσσαλικής ομάδας επέστρεψε ο Σωτήρης Νίνης. Ο Άνχελ Λόπεθ  δεν μπορεί να υπολογίζει στους Μπαριέντος και Κολόμπο,...

Στην τελική ευθεία η προετοιμασία του ΝΠΣ Βόλος για το παιχνίδι με τον Απόλλωνα Σμύρνης. Διαθέσιμος και ο Σωτήρης Νίνης.
Έτοιμος ο Νίνης για Ριζούπολη
Συντάκτης: Βασίλης Μπαντής Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Ο Σωτήρης Νίνης ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού και συμπεριλήφθηκε στην αποστολή του Βόλου για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ. 

Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται το ΝΠΣ Βόλο (10/1, 15:00) για την 16η αγωνιστική της Super League και στην αποστολή της θεσσαλικής ομάδας επέστρεψε ο Σωτήρης Νίνης.

Ο Άνχελ Λόπεθ  δεν μπορεί να υπολογίζει στους Μπαριέντος και Κολόμπο, καθώς έχουν δηλωθεί να εκτίσουν την τιμωρία τους στην αναμέτρηση της Τούμπας.

Αναλυτικά η αποστολή της ομάδας με τους 18 ποδοσφαιριστές:

Γκαραβέλης, Κλέιμαν, Ντεντάκης, Φερράρι, Σάντσες, Μήτογλου, Γκρίλο, Λογαράς, Νίνης, Μαρτίνες, Ριένστρα, Μπάλλας, Κανελλάκης, Ρενάτο, Κιάκος, Μπαρτόλο, Δουβίκας και Περέα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΝΠΣ Βόλος: Γιατί «έκραζαν» τον Ουάρντα στα αποδυτήρια

 

 

 

Exit mobile version