ΝΠΣ ΒΟΛΟΣ

ΝΠΣ Βόλος: Βρήκε ομάδα ο Οικονόμου

Παρελθόν από τον ΝΠΣ Βόλος αποτελεί εδώ και μερικές μέρες ο Βαγγέλης Οικονόμου. Ο 32χρονος στόπερ δεν ανανέωσε το συμβόλαιο του και έμεινε ελεύθερος. Όχι όμως για πολύ, αφού σύμφωνα με πληροφορίες του Sportime, είναι πολύ κοντά στον επόμενο ποδοσφαιρικό σταθμό της καριέρας του. Ο Κορίνθιος κεντρικός αμυντικός έχει επίσημη πρόταση από τον Ολυμπιακό Λευκωσίας...

ΝΠΣ Βόλος: Βρήκε ομάδα ο Οικονόμου
Συντάκτης: Νίκος Μαρκάτος Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Παρελθόν από τον ΝΠΣ Βόλος αποτελεί εδώ και μερικές μέρες ο Βαγγέλης Οικονόμου. Ο 32χρονος στόπερ δεν ανανέωσε το συμβόλαιο του και έμεινε ελεύθερος.

Όχι όμως για πολύ, αφού σύμφωνα με πληροφορίες του Sportime, είναι πολύ κοντά στον επόμενο ποδοσφαιρικό σταθμό της καριέρας του.

Ο Κορίνθιος κεντρικός αμυντικός έχει επίσημη πρόταση από τον Ολυμπιακό Λευκωσίας του Γιάννη Πετράκη και αν δεν προκύψει κάποιο απρόοπτο θα είναι και πάλι συμπαίκτης με τον Βασίλη Μάντζη, ο οποίος επίσης έχει συμφωνήσει με την Κυπριακή ομάδα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Παρέμβαση Εισαγγελέα για το Βόλος-Λαμία

Να σημειωθεί ότι στους ερυθρόλευκους θα συνεχίσει την καριέρα του και ο πρώην τερματοφύλακας του Αστέρα Τρίπολης, Νεόφυτος Μιχαήλ.

Όσον αφορά τώρα στους Βολιώτες, εντός της ημέρας αναμένεται να μεταβεί στη πόλη της Μαγνησίας για να υπογράψει συμβόλαιο με τους κυανέρυθρους ο Τάσος Κρητικός, ενδιαφέρον που αποκάλυψε πρώτο το sportime.

Exit mobile version