ΝΠΣ ΒΟΛΟΣ

Βασίλης Μάντζης: Το «αντίο» του στον Βόλο

Ένας από τους παίκτες που τα τελευταία χρόνια βοήθησε τα μέγιστα τον Βόλο, ήταν αναμφίβολα ο Βασίλης Μάντζης. Πλέον, ο Έλληνας επιθετικός αποχώρησε από την ομάδα και αποχαιρέτησε τους πάντες, με ένα πολύ συγκινητικό μήνυμα. «Ένα υπέροχο ποδοσφαιρικό ταξίδι έφτασε στο τέλος του. Τρεις καταπληκτικές χρονιές με χαρές , πρωταθλήματα ,προσωπικές διακρίσεις, υπέροχες εμπειρίες ....
Βασίλης Μάντζης: Το «αντίο» του στον Βόλο

Ένας από τους παίκτες που τα τελευταία χρόνια βοήθησε τα μέγιστα τον Βόλο, ήταν αναμφίβολα ο Βασίλης Μάντζης.

Πλέον, ο Έλληνας επιθετικός αποχώρησε από την ομάδα και αποχαιρέτησε τους πάντες, με ένα πολύ συγκινητικό μήνυμα.

«Ένα υπέροχο ποδοσφαιρικό ταξίδι έφτασε στο τέλος του. Τρεις καταπληκτικές χρονιές με χαρές , πρωταθλήματα ,προσωπικές διακρίσεις, υπέροχες εμπειρίες .

Αλλά όλα αυτά δεν συγκρίνονται ούτε στο ελάχιστο με τους φίλους που έκανα και θα κρατήσω για όλη μου τη ζωή. Κρατάμε τις καλές στιγμές , αφήνουμε τα λάθη και τις όποιες άσχημες εμπειρίες πίσω μας και μαθαίνουμε από αυτές για να γίνουμε καλύτεροι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αστέρας Τρίπολης – Βόλος: Το κανάλι της αναμέτρησης

Έφτασε η ώρα να πω ένα ευχαριστώ σε αυτούς που με πίστεψαν και με έφεραν στην ομάδα να παίξω το καλύτερο μου ποδόσφαιρο.

Να πω ένα ακόμα ευχαριστώ σε όλους τους συμπαίκτες , προπονητές , φυσικοθεραπευτές και τους καλύτερους φροντιστές που είχα ποτέ.

Επίσης να ευχαριστήσω τους φιλάθλους που ακολούθησαν την καινούργια ομάδα σε αυτό το ταξίδι και να ξέρουν ότι τα καλύτερα είναι μπροστά.

Καλή συνέχεια ΝΠΣ ΒΟΛΟΣ», έγραψε ο Βασίλης Μάντζης.

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Βασίλης Μάντζης: Το «αντίο» του στον Βόλο», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Στέλιος Ανδρικάκης

Ο Στέλιος Ανδρικάκης γεννήθηκε στην Αθήνα στις 23/5/1992. Από μικρή ηλικία άρχισε την ενασχόληση του με διάφορα αθλήματα και κυρίως με την κολύμβηση, ωστόσο το άνοιγμα του ραδιοφώνου σε μία αθλητική εκπομπή άλλαξε τελείως την οπτική και τα «θέλω» του. Η αγάπη του για την αθλητική δημοσιογραφία και το ραδιόφωνο άρχισε να μεγαλώνει και έτσι το Κέντρο Αθλητικού Ρεπορτάζ στο οποίο φοίτησε ήταν μονόδρομος. Μετά από την πορεία του σε αρκετά sites, ήρθε η πρόταση από το Sportime, στο οποίο και βρίσκεται από το 2018 μέχρι και σήμερα.