ΝΠΣ ΒΟΛΟΣ

Βόλος: Εκεί και τη νέα σεζόν ο Δημόπουλος

Έχει αρχίσει να παίρνει μπροστά ο Βόλος… Προς πλήρη επιβεβαίωση του Sportime, ο Τάσος Κρητικός βρέθηκε την Τρίτη (7/7) στην πρωτεύουσα της Μαγνησίας υπογράφοντας διετές συμβόλαιο συνεργασίας με τους κυανέρυθρους. Παράλληλα, σύμφωνα με πληροφορίες του Sportime, οι διοικούντες του ΝΠΣ Βόλος προχώρησαν και σε μια ανανέωση. Ο Στέργιος Δημόπουλος θα φορέσει τη φανέλα των Θεσσαλών...

Δημόπουλος Βόλος
Συντάκτης: Νίκος Μαρκάτος Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Έχει αρχίσει να παίρνει μπροστά ο Βόλος… Προς πλήρη επιβεβαίωση του Sportime, ο Τάσος Κρητικός βρέθηκε την Τρίτη (7/7) στην πρωτεύουσα της Μαγνησίας υπογράφοντας διετές συμβόλαιο συνεργασίας με τους κυανέρυθρους.

Παράλληλα, σύμφωνα με πληροφορίες του Sportime, οι διοικούντες του ΝΠΣ Βόλος προχώρησαν και σε μια ανανέωση. Ο Στέργιος Δημόπουλος θα φορέσει τη φανέλα των Θεσσαλών για τέταρτη σερί σεζόν, αφού συμφώνησε για ανανέωση του συμβολαίου του για ακόμα ένα χρόνο.

Ο 30χρονος Καρδιτσιώτης αμυντικός αγωνίζεται στην ομάδα της Μαγνησίας από τον Ιούλιο του 2017, μετρώντας συνολικά 51 συμμετοχές σε πρωτάθλημα και κύπελλο, έχοντας σκοράρει και τέσσερα τέρματα.

Exit mobile version