Βόλος: Όλα ανοιχτά με τον Άνχελ Λόπεθ

Βόλος και Άνχελ Λόπεθ από τη μεταξύ τους συνεργασία μόνο κέρδη είχαν έως τώρα. Ο Ισπανός προσελήφθη τον Σεπτέμβριο και κατάφερε να σώσει άνετα τους «κυανέρυθρους». Σε περίπτωση που ο Ουάρντα παρέμενε και για το δεύτερο μισό, όλα ήταν πιθανά, ακόμα και το πλασάρισμα στα πλέι οφ. Αυτή τη στιγμή ο Βόλος είναι πρώτος στη...

Βόλος και Άνχελ Λόπεθ από τη μεταξύ τους συνεργασία μόνο κέρδη είχαν έως τώρα. Ο Ισπανός προσελήφθη τον Σεπτέμβριο και κατάφερε να σώσει άνετα τους «κυανέρυθρους». Σε περίπτωση που ο Ουάρντα παρέμενε και για το δεύτερο μισό, όλα ήταν πιθανά, ακόμα και το πλασάρισμα στα πλέι οφ.

Αυτή τη στιγμή ο Βόλος είναι πρώτος στη βαθμολογία των πλέι άουτ και τα ματς που απομένουν θεωρητικά είναι διαδικαστικού χαρακτήρα. Έπαιξε ωραίο ποδόσφαιρο φέτος, έβγαλε νέους πρωταγωνιστές και ο προπονητής του ήταν σε αυτούς. Ο Άνχελ Λόπεθ στην πρώτη του σεζόν στην Ελλάδα κέρδισε τις εντυπώσεις. Αυτός ήταν και ο λόγος που καιρό τώρα σκέφτεται να το εξαργυρώσει κοιτάζοντας αλλού.

Πρόθεση παραμονής από το κλαμπ υπήρχε. Είχαν γίνει κάποιες συζητήσεις χωρίς να έχει βρεθεί η χρυσή τομή. Ωστόσο, τις τελευταίες μέρες διαπιστώθηκε διαφορά φιλοσοφίας σε βασικά ζητήματα. Τα όσα είπε η μία πλευρά στην άλλη έδειξαν πως είναι δύσκολο να συνεχίσουν μαζί. Γι’ αυτό και πλέον όλα είναι ανοιχτά. Ακόμη και το πρόωρο διαζύγιο των δύο πλευρών. Εντός της Δευτέρας (19/4) αναμένεται να ξεκαθαρίσουν τα πράγματα οριστικά.