Δεν λείπουν τα αγωνιστικά προβλήματα για τον Ολυμπιακό ενόψει Ουκρανίας. Η ομάδα του Πειραιά θα «πετάξει» την Τετάρτη για το Κίεβο όπου θα αντιμετωπίσει την Πέμπτη την Ντιναμό, στον επαναληπτικό της φάσης των «32» του Europa League. Η σημασία του αγώνα για τον Ολυμπιακό είναι μεγάλη, αλλά δεν λείπουν τα αγωνιστικά προβλήματα. Ο τεχνικός των...

Δεν λείπουν τα αγωνιστικά προβλήματα για τον Ολυμπιακό ενόψει Ουκρανίας.

Η ομάδα του Πειραιά θα «πετάξει» την Τετάρτη για το Κίεβο όπου θα αντιμετωπίσει την Πέμπτη την Ντιναμό, στον επαναληπτικό της φάσης των «32» του Europa League. Η σημασία του αγώνα για τον Ολυμπιακό είναι μεγάλη, αλλά δεν λείπουν τα αγωνιστικά προβλήματα.

Ο τεχνικός των «ερυθρόλευκων», Πέδρο Μαρτίνς, έχει να αντιμετωπίσει σίγουρα την απουσία του Καμαρά ο οποίος έχει συμπληρώσει κάρτες και δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής.

Από εκεί και πέρα υπάρχει το πρόβλημα με τον Ντίας, ο οποίος το αποκόμισε από το παιχνίδι με την ΑΕΚ την περασμένη Κυριακή. Ο Πορτογάλος εξτρέμ πονάει και για αυτό ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα στην προπόνηση της Τρίτης.

Εξαιτίας του προβλήματος τραυματισμού που αντιμετωπίζει ο Ντίας, ο Πέδρο Μαρτίνς έχει αρχίσει ήδη να σκέφτεται τη λύση για το αρχικό σχήμα που θα παρατάξει την Πέμπτη. Και η λύση αυτή ακούει στο όνομα Γιώργος Μασούρας!

Ο Έλληνας εξτρέμ έχει δείξει ότι είναι έτοιμος να προσφέρει ανά πάσα ώρα και στιγμή και σε συνδυασμό με τον τραυματισμό του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου, σε περίπτωση που δεν είναι έτοιμος ο Ντίας θα πάρει φανέλα βασικού, όπως όλα δείχνουν.

Το σίγουρο είναι ότι ο Πέδρο Μαρτίνς θα περιμένει μέχρι την τελευταία στιγμή τον Ντίας, προκειμένου να αποφασίσει αν θα τον συμπεριλάβει στο αρχικό σχήμα της ομάδας ή θα τον κρατήσει στον πάγκο, διότι ότι θα μπει στην αποστολή θεωρείται δεδομένο.