ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Άρης ψάχνει άλλους δύο Ετέμπο!

Όχι έναν, αλλά δύο Ετέμπο ψάχνει ο Άρης στις επόμενες μεταγραφικές περιόδους για να καλύψει την τρύπα στα χαφ.

Όχι έναν, αλλά δύο Ετέμπο ψάχνει ο Άρης στις επόμενες μεταγραφικές περιόδους για να καλύψει την τρύπα στα χαφ.
Ο Άρης ψάχνει άλλους δύο Ετέμπο!
Συντάκτης: Γεράσιμος Μανωλίδης Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Ο Άρης βρήκε την υγειά του, σε ένα βαθμό, με την απόκτηση του Ετέμπο στα χαφ και θέλει κι άλλους σαν αυτόν. Όχι έναν, αλλά δύο… Ετέμπο ψάχνει ο Θόδωρος Καρυπίδης. Διότι, δεν είναι βέβαιο πόσα χαφ θα μπορέσει να έχει στο μέλλον.Με άλλα λόγια, ο Νιγηριανός μέσος έχει πέραση.

Στην εξάδα θα κλείσει ο πρώτος γύρος για τον Άρη. Τον δεύτερο βλέπουμε. Σέντερ φορ και αμυντικό χαφ, θα πάρει ο Καρυπίδης. Και εξτρέμ αν πουληθεί ο Μαντσίνι που δεν… κρατιέται.

ΑΓΟΡΕΑΣΕ ΤΟ ΤΩΡΑ! Νέο Sportime Kids με δώρα κάρτες και αυτοκόλλητα PANINI!

Ο Ετέμπο μπήκε και συμμάζεψε κάπως την κατάσταση στο κέντρο. Από τη στιγμή που μπήκε στην 11άδα δεν βγήκε ξανά ο Νιγηριανός. Και πως να βγει, όταν στον πάγκο είναι ο Ντιόπ! Καρυπίδης και Πάρντιου ψάχνουν έναν ακόμα Ετέμπο ενόψει Ιανουαρίου. Και λογικά θα ψαχτούν για έναν ακόμα το καλοκαίρι.

Ο Νιγηριανός είναι δανεικός μέχρι το τέλος της σεζόν. Ας μην το ξεχνάμε αυτό: Δεν ανήκει στον Άρη. Ήδη από ότι ακούγεται, υπάρχει ενδιαφέρον από ομάδες για την αφεντιά του. Και από ομάδες της Super League εννοείται!

Αθλητικές ειδήσεις

Άρης: Ζερβίνιο και Γκρέι «εκθέτουν» Πάρντιου – Ο πρώτος δεν είναι φορ, ο Τζαμαϊκανός έχει πετύχει περισσότερα από το 1/3 των τερμάτων της ομάδας!

Ξανά νευριασμένος ο Νικολακόπουλος με Καρπετόπουλο – «Γιατί μου σπας τα νεύρα;»

Συλβάννα Τολέδο: Η πανέμορφη 40χρονη μαραθωνοδρόμος από τη Γουατεμάλα που γίνεται ομορφότερη

Exit mobile version