ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Χουάνκαρ έχει χάσει τον δρόμο του – Ο Μλαντένοβιτς θα ενεργοποιηθεί περισσότερο στον Παναθηναϊκό

Ο Παναθηναϊκός έχει έναν Χουάνκαρ αγνώριστο και ο Γιοβάνοβιτς θα πρέπει να ενεργοποιηθεί περισσότερο ο Μλαντένοβιτς.

Ο Χουάνκαρ έχει χάσει τον δρόμο του – Ο Μλαντένοβιτς θα ενεργοποιηθεί περισσότερο στον Παναθηναϊκό
Συντάκτης: Γεράσιμος Μανωλίδης Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Ο Παναθηναϊκός έχει τον Χουάνκαρ σε κακή κατάσταση. Η αναμέτρηση με την Μακάμπι ήταν ενδεχομένως η χειρότερή του εμφάνιση με τη φανέλα του Παναθηναϊκού. Μονόδρομος για τον Γιοβάνοβιτς να ενεργοποιήσει ακόμα περισσότερο τον Μλαντένοβιτς.

Από την αρχή της χρονιάς δεν θυμίζει τον Χουάνκαρ της τελευταίας διετίας! Τον «έσβησε» η ανανέωση συμβολαίου; Τον «στράβωσε» η άφιξη του Μλαντένοβιτς μια και έχασε την απόλυτη ασυλία; Του «φούσκωσε» τα μυαλά η αλλαγή εκπροσώπησης; Μικρή σημασία έχει. Σημασία έχει το αποτέλεσμα.

Όπως και να ΄χει ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς διατηρεί το trust της σχέσης τους με τις πρωτοβουλίες που του δίνει στο γήπεδο. Ως πότε όμως; Ο Χουάνκαρ αποβλήθηκε με την Μπράγκα την ώρα που η ομάδα του έκανε απέλπιδα προσπάθεια για να γυρίσει το ματς και πήγε να τσαμπουκαλευτεί στον Πέρεθ στον πάγκο.

Και δεν είναι το μόνο παιχνίδι που έχει πρόβλημα. Ούτε με τον ΠΑΟΚ, μήτε με την ΑΕΚ ήταν παραγωγικός. Κάθε άλλο. Ανοιχτή πληγή ήταν αγωνιστικά. Εδώ και ένα μήνα «δεν βλέπεται» και ο κόουτς τον στηρίζει, αλλά εκείνος μονίμως στην γκρίνια. Ο Μλαντένοβιτς θα τον προσπεράσει στο ροτέισον. Πλησιάζει η αρχή του τέλους…

BOMBA! HΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ!

Exit mobile version