ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Μάκης Γκαγκάτσης επιβεβαίωσε τις φήμες – Αλλάζουν τα Play-offs!

Ξεκάθαρος ο Μάκης Γκαγκάτσης για τις αλλαγές που θα γίνουν στα Play-offs!
Ο Μάκης Γκαγκάτσης επιβεβαίωσε τις φήμες – Αλλάζουν τα Play-offs!

Για τη Super League 1 και τις αλλαγές που έρχονται, μίλησε ο Μάκης Γκαγκάτσης που είναι μία… ανάσα πριν εκλεχθεί πρόεδρος στην ΕΠΟ.

Ο ίδιος μίλησε στο «OPEN» και ρωτήθηκε για τις αλλαγές που αναμένεται να γίνουν στο ελληνικό πρωτάθλημα και τα όσα αναμένεται να δούμε στη συνέχεια.

Συγκεκριμένα, δήλωσε ότι είναι υπέρ στο να διεξαχθούν τρία μίνι-πρωταθλήματα στη Super League 1, μετά το τέλος της κανονικής περιόδου και όχι δύο, όπως γινόταν μέχρι τώρα.

Αρχικά λοιπόν τόνισε ότι: «δεν αποφασίζει η ΕΠΟ, είναι θέμα της Λίγκας και αποφασίζει η Επιτροπή Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου. Η πρόταση που έχω κάνει ως εκπρόσωπος του ΠΑΟΚ, είναι να υπάρξουν Play Off τριών ταχυτήτων, μεταξύ 1-4, 5-8 και 9-14».

Έτσι θα υπάρχει έντονο ενδιαφέρον για την 5η θέση, η οποία θα δίνει ευρωπαϊκό εισιτήριο και θα το διεκδικούν περισσότερες από μία ομάδες.

Μάκης Γκαγκάτσης: Αυτό θα είναι το νέο format!

Έτσι αν πραγματοποιηθούν όλες οι αλλαγές που έχουν ήδη ακουστεί, θα έχουμε τους τέσσερις πρώτους, να μάχονται αρχικά για το πρωτάθλημα και έπειτα για τις δύο θέσεις που οδηγούν στα προκριματικά του Champions League και στη συνέχεια ο 3ος και ο 4ος θα παίρνουν τα εισιτήρια για το Europa League και το Conference League.

Από κει και πέρα, μάχη θα έχουμε ανάμεσα στις ομάδες που τερμάτισαν από την 5η έως την 8η θέση, άρα αυτό θα είναι το δεύτερο μίνι-πρωτάθλημα, για το τελευταίο ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Και τέλος από την 9η θέση και κάτω θα έχουμε τα κλασικά Play-outs όπως ακριβώς τα ξέραμε μέχρι τώρα.

Φυσικά για να γίνει δεκτή κάθε αλλαγή, θα πρέπει να περάσει από το Δ.Σ. της Super League, έχοντας την πλειοψηφία.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ο Μάκης Γκαγκάτσης επιβεβαίωσε τις φήμες – Αλλάζουν τα Play-offs!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Στέλιος Ανδρικάκης

Ο Στέλιος Ανδρικάκης γεννήθηκε στην Αθήνα στις 23/5/1992. Από μικρή ηλικία άρχισε την ενασχόληση του με διάφορα αθλήματα και κυρίως με την κολύμβηση, ωστόσο το άνοιγμα του ραδιοφώνου σε μία αθλητική εκπομπή άλλαξε τελείως την οπτική και τα «θέλω» του. Η αγάπη του για την αθλητική δημοσιογραφία και το ραδιόφωνο άρχισε να μεγαλώνει και έτσι το Κέντρο Αθλητικού Ρεπορτάζ στο οποίο φοίτησε ήταν μονόδρομος. Μετά από την πορεία του σε αρκετά sites, ήρθε η πρόταση από το Sportime, στο οποίο και βρίσκεται από το 2018 μέχρι και σήμερα.