ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο ΠΑΟΚ για την τραγωδία στη Σιβηρία (pic)

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ εξέφρασε τα συλλυπητήρια της για την ασύλληπτη τραγωδία στο εμπορικό κέντρο της περιοχής Κεμέροβο της Σιβηρίας. Τουλάχιστον 64 άνθρωποι έχασαν την ζωή τους από την πυρκαγιά που εκδηλώθηκε, έχοντας «βυθίσει» στο πένθος ολόκληρη τη Ρωσία. Το σχετικό μήνυμα της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ αναφέρει: «Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στις οικογένειες...
Ο ΠΑΟΚ για την τραγωδία στη Σιβηρία (pic)

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ εξέφρασε τα συλλυπητήρια της για την ασύλληπτη τραγωδία στο εμπορικό κέντρο της περιοχής Κεμέροβο της Σιβηρίας.

Τουλάχιστον 64 άνθρωποι έχασαν την ζωή τους από την πυρκαγιά που εκδηλώθηκε, έχοντας «βυθίσει» στο πένθος ολόκληρη τη Ρωσία.

Το σχετικό μήνυμα της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ αναφέρει:

«Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στις οικογένειες των θυμάτων της μεγάλης τραγωδίας στο εμπορικό κέντρο Zimnyaya Vishnya στο Κεμέροβο της Σιβηρίας #RIP»

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ο ΠΑΟΚ για την τραγωδία στη Σιβηρία (pic)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Μαρία Καλτσίδη

Η Μαρία Καλτσίδη γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη στις 8/8/1997. Από παιδί ασχολείται με το ποδόσφαιρο. Έφτασε μέχρι την Εθνική Νέων Γυναικών και μέχρι σήμερα αγωνίζεται στην Α' Εθνική. Είναι τελειόφοιτη του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου στο τμήμα Δημοσιογραφίας και ΜΜΕ και πριν το Sportime εργάστηκε στην εφημερίδα FORZA.