ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο παίκτης που αποθέωσε ο Άκης Μάντζιος μετά τη νίκη του Άρη επί του Βόλου

Ο Άκης Μάντζιος στάθηκε στην πολύτιμη συμβολή του Μανού Γκαρσία στη νίκη που πέτυχε ο Άρης επί του ΝΠΣ Βόλου.

Ο Άκης Μάντζιος στάθηκε στην πολύτιμη συμβολή του Μανού Γκαρσία στη νίκη που πέτυχε ο Άρης επί του ΝΠΣ Βόλου με 2-0 στο Κλέάνθης Βικελίδης.
Συντάκτης: Αλέξανδρος Κωτάκης Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Ο Άρης κέρδισε δικαίως τον ΝΠΣ Βόλο με 2-0 στο Κλεάνθης Βικελίδης και ο Άκης Μάντζιος τόνισε ότι ο Θεός του πολέμου ήταν ανώτερος σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης. Παράλληλα απένειμε εύσημα στον Μανού Γκαρσία σημειώνοντας πόσο πολύ έλειψε ο Ισπανός μεσοεπιθετικός λόγω του σοβαρού τραυματισμού του.

«Μια σημαντική και δίκαιη νίκη. Ήμασταν καλύτεροι σε όλο το παιχνίδι. Θα μπορούσαμε να το έχουμε τελειώσει νωρίτερα, αλλά κάτι μας κάνει να κρατάμε αμείωτο το ενδιαφέρον μέχρι το φινάλε. Χαρήκαμε με τον υπέροχο κόσμο μας. Του αφιερώνουμε τη νίκη γιατί μας έλειψε πολύ.

Πρόσθεσε: «Εμείς συνεχίζουμε γιατί έχουμε δρόμο ακόμα μπροστά μας με σημαντικά παιχνίδια για το πρωτάθλημα και φυσικά το κύπελλο. Είμαι χαρούμενος για τα γκολ των φορ μας, είναι καλοί παίκτες και χαρισματικοί σκόρερ. Ο Μάνου ήθελε χρόνο να επανέλθει ήταν 11 μήνες εκτός, δουλέψαμε πάνω σε αυτό. Φαίνεται η ποιότητά του και πόσο μας έλειψε πέρυσι», είπε ο Άκης Μάντζιος στις δηλώσεις του μετά τη νίκη που πέτυχε ο Άρης επί του Βόλου.

Exit mobile version