ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Σκόκο «σκότωσε» την Μπόκα (vid)

Μεγάλος πρωταγωνιστής του χθεσινού Μπόκα – Ρίβερ, ήταν ο Νάτσο Σκόκο ο οποίος έδωσε το τρόπαιο του Σούπερ Κόπα στους «Εκατομμυριούχους». Ένα από τα μεγαλύτερα παιχνίδια παγκοσμίως πραγματοποιήθηκε χθες βράδυ, με την Μπόκα Τζούνιορς και την Ρίβερ Πλέιτ να κοντράρονται για το Σούπερ Κόπα Αργεντινής. Η Ρίβερ που δεν ήταν καλύτερη από την Μπόκα, κατάφερε...

Συντάκτης: Στέλιος Ανδρικάκης Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Μεγάλος πρωταγωνιστής του χθεσινού Μπόκα – Ρίβερ, ήταν ο Νάτσο Σκόκο ο οποίος έδωσε το τρόπαιο του Σούπερ Κόπα στους «Εκατομμυριούχους».

Ένα από τα μεγαλύτερα παιχνίδια παγκοσμίως πραγματοποιήθηκε χθες βράδυ, με την Μπόκα Τζούνιορς και την Ρίβερ Πλέιτ να κοντράρονται για το Σούπερ Κόπα Αργεντινής.

Η Ρίβερ που δεν ήταν καλύτερη από την Μπόκα, κατάφερε να προηγηθεί νωρίς και συγκεκριμένα στο 18’ με πέναλτι από τον Γκονσάλο Μαρτίνεζ, όμως δέχτηκε στην συνέχεια την πολύ μεγάλη πίεση της γηπεδούχου.

Τέλος βέβαια στα όνειρα της Μπόκα για την διεκδίκηση του τροπαίου, έβαλε ο «δικός» μας Νάτσο Σκόκο, ο οποίος δύο λεπτά μετά την είσοδο του στον αγωνιστικό χώρο, σκόραρε κάνοντας το 2-0 και σφράγισε τον τίτλο για την ομάδα του.

Δείτε το γκολ του Αργεντίνου πρώην παίκτη της ΑΕΚ :

Exit mobile version