ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Τάκης Τσουκαλάς λέει Άντε Γεια σε οπαδό του Παναθηναϊκού επειδή ήθελε να μιλήσουν για ποδόσφαιρο και όχι για μπάσκετ

Οπαδός του Παναθηναϊκού έκανε έξαλλο τον Τάκη Τσουκαλά, επειδή ήθελε να μιλήσει μόνο για ποδόσφαιρο!
Ο Τάκης Τσουκαλάς λέει Άντε Γεια σε οπαδό του Παναθηναϊκού επειδή ήθελε να μιλήσουν για ποδόσφαιρο και όχι για μπάσκετ

Ας ξεκινήσουμε από τα βασικά. Ο Τάκης Τσουκαλάς έχει ξεκαθαρίσει ότι όποιος οπαδός άλλης ομάδας τηλεφωνεί στην εκπομπή «Άντε Γεια» θα μιλάει για όλα τα αθλήματα. Ένας νεαρός Παναθηναϊκός παρέβλεψε αυτόν τον «κανόνα» και τον έκανε έξαλλο!

Ο φίλος του «τριφυλλιού» λοιπόν που συστήθηκε ως Νίκος από το Μαρούσι ήθελε να μιλήσει μόνο για το ποδόσφαιρο και όχι για το μπάσκετ, λαμβάνοντας έτσι ένα μεγαλοπρεπέστατο κλείσιμο.

«Τώρα είμαι εγώ άδικος; Επί 20 χρόνια με ζαλίζατε για το μπάσκετ και μου λέγατε δεν μας ενδιαφέρει το ποδόσφαιρο. Να διαλέξω εγώ ένα τμήμα; Για το πόλο. 46 χρόνια έχεις να κερδίσεις τον Ολυμπιακό και δεν έχεις πάρει πρωτάθλημα. Θα μιλάω μόνο για πόλο», είπε χαρακτηριστικά.

Τσουκαλάς: Δείτε παρακάτω το επικό βίντεο

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ο Τάκης Τσουκαλάς λέει Άντε Γεια σε οπαδό του Παναθηναϊκού επειδή ήθελε να μιλήσουν για ποδόσφαιρο και όχι για μπάσκετ», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Βαγγέλης Λάσκαρης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.