ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Ζάχος Ντρούλινγκ δεν γλιτώνει από Μαντσίνι: «Έφυγε ο Μαντσίνι και ήρθε ο Νο2!» – Ποιον εννοεί

Νέο... Μαντσίνι του Άρη τον Μενέντες, έχρισε ο Ζάχος Ντρούλινγκ!

Νέο... Μαντσίνι του Άρη τον Τζόναθαν Μενέντες, έχρισε ο γνωστός οπαδό του Άρη Ζάχος Ντρούλινγκ! «Είναι πραγματικά φωτοτυπία».
Συντάκτης: Αλέξανδρος Κωτάκης Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Το ‘χει στη μοίρα του ο Ζάχος Ντρούλινγκ να βρίσκει συνεχώς… μπροστά του τον Ντάνιελ Μαντσίνι! Οχι ο Αργεντινός εξτρέμ δεν επιστρέφει στον Άρη από τον Παναθηναϊκό, απλά σύμφωνα με τον γνωστό οπαδό του Άρη, ο Τζόναθαν Μενέντες είναι «φωτοτυπία» του συμπατριώτη του!

Μέσα από το κανάλι στο youtube «Novibet AllAboutARIS TV», ο Ζάχος προέβλεψε ότι ο Μενέντες θα εξελιχθεί ως ένας δεύτερος… Μαντσίνι. Δηλαδή ένας παίκτης που «βοηθάει πίσω, μπροστά λίγα πράγματα. Του μοιάζει κιόλας. Έφυγε ο Μαντσίνι και ήρθε τον Μαντσίνι Νο2. Και του μοιάζει και σωματότυπο, μην σου πω και στη φάτσα. Αν κάνει εδώ και ένα τατουάζ…».

Λίγο αργότερα ο γνωστός οπαδός του Άρη, γνωστός για το χιούμορ του, «περιέλαβε» και τον αληθινό Μαντσίνι για να πει: «Είδα 70 λεπτά χθες τον Παναθηναϊκό. Εκτός από τα τελευταία 20 λεπτά που έτρεξε, δεν υπήρχε στο γήπεδο. Και κέρδισε ο Παναθηναϊκός με 5-0. Αν θες το βλέπουμε μαζί το ματς. Δεν υπήρχε πάλι στο γήπεδο».

Εξάλλου στην αρχή της εκπομπής ο Ζάχος Ντρούλινγκ τα έβαλε με τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ και τον Λουτσέσκου που διαμαρτύρονταν για τη διαιτησία: «Για το Θεό βρε. Μιλάτε εσείς για τη διαιτησία; Είναι θράσος. Μόνο πέρσι υπήρχαν τρεις σφαγές. Έβαλαν γκολ-φάουλ. Δεν έδωσε το πέναλτι και αποβολή στον Ματέο. Στο Βικελίδης αστείο πέναλτι στον Σβαμπ. Δεν ντρέπεστε ρε σεις; Ποιο πέναλτι ζητάτε; Δεν υπάρχει κανένα πέναλτι, Μιάμισι φάση κάνατε.», είπε χαρακτηριστικά, εννοώντας τη φάση του Κάρλσον.

Δείτε παρακάτω όσα είπε ο Ζάχος Ντρούλινγκ για τον Μαντσίνι από το 1:26:30

Exit mobile version