ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Όχι μόνο ο Κριστιάνο Ρονάλντο. Οι Άραβες παλεύουν για άλλο ένα αστέρι

Δεν είναι μόνο ο Κριστιάνο Ρονάλντο που κατηφορίζει για Σαουδική Αραβία. Οι Άραβες θέλουν μαζί και τον Πορτογάλο Σέρχιο Ράμος! Κάτι δυνατό πάνε να φτιάξουν στη Μέση Ανατολή.

Όχι μόνο ο Κριστιάνο Ρονάλντο. Οι Άραβες παλεύουν για άλλο ένα αστέρι
Όχι μόνο ο Κριστιάνο Ρονάλντο. Οι Άραβες παλεύουν για άλλο ένα αστέρι
Συντάκτης: Βαγγέλης Λάσκαρης Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Όλα δείχνουν ότι το μέλλον του Κριστιάνο Ρονάλντο θα κριθεί σύντομα. Ο σύλλογος της Σαουδικής Αραβίας είναι σθεναρά αποφασισμένος να υπογράψει τον Πορτογάλο και τον… Σέρχιο Ράμος. Οι δυο τους συνεργάστηκαν στη Ρεάλ Μαδρίτης και κατέκτησαν τέσσερις φορές το Champions League.

Να θυμίσουμε ότι ο Κριστιάνο Ρονάλντο δεν είναι πλέον παίκτης της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ εδώ και αρκετές εβδομάδες . Όλα ξεκίνησαν όταν ο Πορτογάλος εκπρόσωπος παραχώρησε μια μεγάλη συνέντευξη στον Piers Morgan στην εκπομπή «Piers Uncensored». Ο 37χρονος άσκησε κριτική στους «Κόκκινους Διαβόλους», τον πρώην και νυν προπονητή και το πώς ένιωθε ότι του φέρθηκαν τους τελευταίους μήνες με εξαιρετικά αιχμηρό τρόπο.

Όλα δείχνουν ότι ο Ρονάλντο θα συνεχίσει την καριέρα του στην Αλ Νασρ . Σύμφωνα με παλαιότερες πληροφορίες, ο CR7 θα κερδίζει έως και 200 ​​εκατομμύρια ευρώ τον χρόνο εκεί. Άρα θα έπαιρνε 500 εκατ. ευρώ για όλο το συμβόλαιο.

ALERT! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΔΩΡΑ!

Ο Αλ-Νασρ σκοπεύει να προσελκύσει όχι μόνο τον Ρονάλντο . Οι σεΐχηδες θέλουν να υπογράψουν και τον έμπειρο Σέρχιο Ράμος. Σύμφωνα με την ισπανική «Marca», ο σέντερ μπακ θα μπορούσε να ενταχθεί στην Αλ Νασρ το καλοκαίρι του 2023, όταν λήγει το συμβόλαιό του με την PSG.

Ο Ισπανός είναι η ραχοκοκαλιά της άμυνας της γαλλικής ομάδας τη φετινή σεζόν . Έπαιξε σε 34 αγώνες. Δεν έχασε κανένα από αυτά. Ήδη έχει πετύχει τρία γκολ και έχει κάνει μία ασίστ.

Ο Ράμος και ο Ρονάλντο αναγνωρίζονται σαν τα κορυφαία άλογα του ιπποδρόμου. Έπαιξαν μαζί στη Ρεάλ Μαδρίτης από το 2009 έως το 2018. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, έχουν κερδίσει τέσσερις φορές την πιο διάσημη διοργάνωση συλλόγων στον κόσμο.

Al-Nassr – μια δύναμη στη Σαουδική Αραβία

Η Αλ-Νασρ τα πάει περίφημα στις εγχώριες διοργανώσεις. Σε δέκα ματς σημείωσε 23 πόντους και οδηγεί τον πίνακα με ένα βαθμό υπεροχής έναντι της Αλ-Σζαμπάμπ, όπου αγωνίζεται ο Γκρέγκορζ Κριχόβιακ.

Το Ριάντ περιμένει την άφιξη του Κριστιάνο Ρονάλντο, μπορεί να συμβεί ανά πάσα στιγμή . Προπονητής αυτής της ομάδας είναι ο Ρούντι Γκαρσία. Ο διάσημος Πορτογάλος μπορεί μεταξύ άλλων να ενώσει τους David Ospina, Luis Gustavo και Vincent Aboubakar.

Exit mobile version