«Όχι» του ΠΑΟΚ στη βόμβα των 10 εκ. ευρώ της Τιανζίν!

Το Sportime φέρνει σήμερα στο φως της δημοσιότητας, το όνομα της ομάδας που κατέθεσε την πρόταση 10.000.000€ στον ΠΑΟΚ, για την απόκτηση του Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς και το παρασκήνιο της υπόθεσης. Ο διεθνής ποδοσφαιριστής είναι αυτή τη στιγμή, αυτός που αναμένεται να φέρει τα περισσότερα χρήματα στα ταμεία των «ασπρόμαυρων» σε περίπτωση που παραχωρηθεί. Πρώτος στόχος...

Συντάκτης: Νίκος Τοσκίτσης Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Το Sportime φέρνει σήμερα στο φως της δημοσιότητας, το όνομα της ομάδας που κατέθεσε την πρόταση 10.000.000€ στον ΠΑΟΚ, για την απόκτηση του Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς και το παρασκήνιο της υπόθεσης.

Ο διεθνής ποδοσφαιριστής είναι αυτή τη στιγμή, αυτός που αναμένεται να φέρει τα περισσότερα χρήματα στα ταμεία των «ασπρόμαυρων» σε περίπτωση που παραχωρηθεί.

Πρώτος στόχος του ΠΑΟΚ ο Κυριάκος!
V for Vieirinha
Η αλήθεια για Χατσερίδη και ΠΑΟΚ

Ωστόσο στην προηγούμενη μεταγραφική περίοδο ο ΠΑΟΚ αρνήθηκε το απίστευτο ποσό των 10εκ.€ καθώς δεν ήθελε να χάσει το μεγάλο του επιθετικό ατού και η οικογένεια Σαββίδη, είχε ως μοναδικό στόχο, την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Το χειμώνα ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς «φλέρταρε» με αρκετές αγγλικές ομάδες, αλλά καμία από αυτές δεν έφτασε σε προσφορά τη ρήτρα του ούτε έκανε κάποια πρόταση κοντά σε αυτήν.

Τη στιγμή όμως που η μάχη του τίτλου κορυφωνόταν και λίγο πριν το φινάλε της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου στα γραφεία της ΠΑΕ έφτασε πρόταση-βόμβα από την Κίνα, η οποία κάλυπτε τη ρήτρα του 27χρονου ποδοσφαιριστή.

Η ομάδα που ήθελε να κάνει δικό της τον «killer» του Δικεφάλου ήταν η Τιανζίν, με τον Πρίγιοβιτς να το σκέφτεται σοβαρά αφού και γι’ αυτόν η προσφορά των Κινέζων ήταν αρκετά μεγάλη.

Όπως ήταν φυσικό, στον ΠΑΟΚ έγινε σύσκεψη γι’ αυτή την εκπληκτική προσφορά από την Ασία όμως ο Σαββίδης βάζοντας μπροστά το συμφέρον της ομάδας αποφάσισε να πει όχι στους Κινέζους και γι’ αυτό στη συνέχεια προχώρησαν προχώρησαν οι διαδικασίες πρόωρης ανανέωσης του συμβολαίου του Πρίγιοβιτς.

Ο πρώην παίκτης της Λέγκια Βαρσοβίας δεν «τρελαινόταν» στην ιδέα να συνεχίσει την καριέρα του στην Κίνα ωστόσο τα περίπου 4.000.000€ το χρόνο που του πρόσφερε η Τιανζίν ήταν σίγουρα ελκυστικά.

Έτσι λοιπόν, ο ΠΑΟΚ συμφώνησε με τον παίκτη να παραμείνει στην Τούμπα, με νέο συμβόλαιο που έχει ισχύ έως το 2022, αυξάνοντάς του τις ετήσιες απολαβές από 850.000€ σε περίπου 1.500.000€, με τη ρήτρα να παραμένει στα 10.000.000€.

Μάλιστα, τέλος Δεκεμβρίου η σερβική εφημερίδα, Kurir είχε αναφερθεί στην πρόταση από την Κίνα χωρίς ν’ αναφέρει τότε την ομάδα και σημείωνε το ποσοστό μεταπώλησης που είχε κρατήσει η Λέγκια (10%), η οποία έμεινε με την… όρεξη.

Exit mobile version