ΟΦΗ

Κι άλλος μέτοχος του ΟΦΗ παραχώρησε τις μετοχές του

Ο Αντίπας Σηφάκης ενημέρωσε τον Γιώργο Σαμαρά ότι παραχωρεί τις μετοχές του στον υποψήφιο επενδυτή, Μιχάλη Μπούση
Κι άλλος μέτοχος του ΟΦΗ παραχώρησε τις μετοχές του

Ο ένας μετά τον άλλο, οι μέτοχοι του ΟΦΗ παραδίδουν τις μετοχές τους, ώστε να είναι διαχειρίσιμες από τον υποψήφιο επενδυτή, Μιχάλη Μπούση.

Η προσπάθεια που έχει ξεκινήσει για την αλλαγή σελίδας στα διοικητικά του ΟΦΗ και που αποκάλυψε το Sportime, έχει αρχίσει να δρομολογείται και οι μέτοχοι της ομάδας ενημερώνουν τον Γιώργο Σαμαρά, που εκτελεί χρέη μεσολαβητή, ότι παραχωρούν τις μετοχές του.

Ο τελευταίος που το έπραξε ήταν ο Αντίπας Σηφάκης, ο οποίος ήταν και ο πρώτος πρόεδρος της ομάδας μετά την επανεκκίνησή της ομάδας από τη Γ’ Εθνική.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

«Ενας ακόμη βασικός μέτοχος της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925, αλλά και ο πρώτος πρόεδρος της ομάδας μας, μετά την επανεκκίνηση της, από την Γ’ Εθνική, ο Αντίπας Σηφάκης, παραχώρησε και αυτός, δωρεάν τις μετοχές του, στον επιχειρηματία Μιχάλη Μπούση.

Προηγήθηκε συνάντηση του Αντίπα Σηφάκη με τον Γιώργο Σαμαρά, ο οποίος εκπροσωπεί τον επιχειρηματία, στην οποία έγινε συζήτηση πάνω στη νέα προσπάθεια που επιχειρείται στον ΟΦΗ.

Συγκινημένος ο Αντίπας Σηφάκης, από τους ανθρώπους που ξεκίνησαν το καλοκαίρι του 2015 την επανεκκίνηση του ΟΦΗ, ανέφερε ότι είναι ένα πλάνο με σοβαρότητα και αντάξιο των προσδοκιών όλων.

Και, αποτελεί την ολοκλήρωση της προσπάθειας, που ξεκίνησαν κάποιοι επιχειρηματίες από το Ηράκλειο το 2015, προκειμένου ο ΟΦΗ να επιστρέψει στην Σούπερ Λίγκ και να βρεί ένα δυνατό επενδυτή για να προχωρήσει».

Στο Sportime της Παρασκευής (7/9) το περιοδικό της Super League

Άλλοι πέντε μέτοχοι του ΟΦΗ παραχώρησαν τις μετοχές τους

ΠΑΕ ΟΦΗ: Στον Μπούση και οι μετοχές του Τζιράκη

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Κι άλλος μέτοχος του ΟΦΗ παραχώρησε τις μετοχές του», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.