Ο τεχνικός του ΟΦΗ προτιμά να επικεντρώνεται στο αγωνιστικό σκέλος

Ο Νίκος Παπαδόπουλος επεσήμανε ότι το ιδιοκτησιακό ζήτημα βρίσκεται σε καλό δρόμο, αλλά και πως εκείνος ασχολείται με το αγωνιστικό σκέλος.

Αρχικά, ο τεχνικός του ΟΦΗ είπε για το φιλικό ματς με τον Πλατανιά: «Θέλαμε ένα φιλικό για να κρατήσουμε τον ρυθμό μας. Θα έλεγα ότι δεν είχαμε καλό ρυθμό, σε αυτό βέβαια συνέβαλε και ο αντίπαλος. Νομίζω όμως ότι βγήκαν κάποιες καλές συνεργασίες από τα άκρα.

Μετά το 60′-65′ ανεβάσαμε ρυθμό, κάναμε συνδυαστικό παιχνίδι, πετύχαμε δύο γκολ και είχαμε κάποιες καλές στιγμές στο παιχνίδι μας».

Όσον αφορά στο παιχνίδι με τον ΠΑΟ τόνισε: «Για εμάς έχει σημασία να δουλέψουμε αυτήν την εβδομάδα και είμαι σίγουρος ότι θα είμαστε καλά για να πάρουμε τους βαθμούς που θέλουμε. Τους έχουμε ανάγκη και για βαθμολογικούς λόγους, αλλά και για ψυχολογικούς».

Ερωτηθείς για τις εξελίξεις στο ιδιοκτησιακό, ο Παπαδόπουλος απάντησε: «Σίγουρα, μας απασχολεί όλους, δεν είναι εύκολο αυτό που έχουμε περάσει όλοι μας. Σίγουρα εμείς πρέπει να συγκεντρωθούμε στο αγωνιστικό και ό,τι είναι να γίνει, θα γίνει.

Γνωρίζουμε ότι είναι σε καλό δρόμο και αυτό που μας ενδιαφέρει είναι να δουλέψουμε, ώστε να είμαστε έτοιμοι προκειμένου κάποια στιγμή να ασχολούμαστε μόνο με αυτό».