ΟΦΗ

Ντε Γκούζμαν: Σωστή απόφαση να έρθω στον ΟΦΗ

Στην Ελλάδα για να περάσει ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με τον ΟΦΗ βρίσκεται ο Ντε Γκούζμαν, με τον ίδιο να δηλώνει πως πήρε την σωστή απόφαση για την καριέρα του.  Ο εκτός συγκλονιστικού απροόπτου νέος ποδοσφαιριστής των «ασπρόμαυρων» δήλωσε μεταξύ άλλων στο gentikoule.gr πως είναι έτοιμος να…ροκάρει με τον κόσμο. Διαβάστε αναλυτικά...

ΝΤΕ ΓΚΟΥΖΜΑΝ
Συντάκτης: Βασίλης Μπαντής Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Στην Ελλάδα για να περάσει ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με τον ΟΦΗ βρίσκεται ο Ντε Γκούζμαν, με τον ίδιο να δηλώνει πως πήρε την σωστή απόφαση για την καριέρα του. 

Ο εκτός συγκλονιστικού απροόπτου νέος ποδοσφαιριστής των «ασπρόμαυρων» δήλωσε μεταξύ άλλων στο gentikoule.gr πως είναι έτοιμος να…ροκάρει με τον κόσμο.

Διαβάστε αναλυτικά όσα δήλωσε: 

«Μίλησα με πρώην συμπαίκτες μου όπως και με τον Μπόι Βάτερμαν και μου είπε πολύ καλά λόγια για τον ΟΦΗ από την ημέρα που υπέγραψε. Από τις συζητήσεις που ειχα με τον ΟΦΗ κατάλαβα ότι είναι μια πολύ σωστή απόφαση και εύχομαι να έχουμε μια πολύ καλή χρονιά».

Ο πολύπειρος κεντρικός χαφ αφού ενημερώθηκε για τις προσδοκίες που έχει, ήδη, από εκείνον ο κόσμος του ΟΦΗ είπε χαρακτηριστικά πως «εύχομαι να δώσω πίσω στον κόσμο του ΟΦΗ αυτό που αξίζει είμαι έτοιμος για να ροκάρουμε μαζί με τον κόσμο».

Για την μεταγραφή του στον ΟΦΗ ο Ολλανδός χαφ δεν έκρυψε το χαμόγελο του λέγοντας ότι «είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ και ανυπομονώ να παίξω. Ξεκινάει ακόμα μια περιπέτεια για εμένα, είμαι χαρούμενος που θα φέρω την εμπειρία μου στην ομάδα”, όσο για το πότε θα είναι έτοιμος να φορέσει τα “ασπρόμαυρα” τόνισε πως “χρειάζομαι μερικές προπονήσεις, από φυσικής κατάστασης είμαι καλά αλλά χρειάζομαι μερικές προπονήσεις για να μπω με την ομάδα και να είμαι πανέτοιμος».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΟΦΗ: Βόμβα με τον Τζόναθαν ντε Γκουζμάν!

Exit mobile version