ΟΦΗ

ΟΦΗ: Ανακοίνωσε δίδυμο Βέρα – Ίσις!

Ο ΟΦΗ επιχειρεί να αναβιώσει ένα από τα επικότερα δίδυμα που φόρεσαν τη φανέλα της ομάδας, αυτή τη φορά στον προπονητικό μετερίζι! Οι Κρητικοί ανακοίνωσαν την έναρξη της συνεργασίας με τους Χάιμε Βέρα και Αλεχάντρο Ίσις για τα επόμενα 2,5 χρόνια, οι οποίοι θα αντικαταστήσουν τον Νίκο Παπαδόπουλο. Αναλυτική η ανακοίνωση: Η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925...
ΟΦΗ: Ανακοίνωσε δίδυμο Βέρα – Ίσις!

Ο ΟΦΗ επιχειρεί να αναβιώσει ένα από τα επικότερα δίδυμα που φόρεσαν τη φανέλα της ομάδας, αυτή τη φορά στον προπονητικό μετερίζι!

Οι Κρητικοί ανακοίνωσαν την έναρξη της συνεργασίας με τους Χάιμε Βέρα και Αλεχάντρο Ίσις για τα επόμενα 2,5 χρόνια, οι οποίοι θα αντικαταστήσουν τον Νίκο Παπαδόπουλο.

Αναλυτική η ανακοίνωση:

Η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τους προπονητές Χάιμε Βέρα και Αλεχάντρο Ίσις, η οποία έχει προοπτική για τα επόμενα 2,5 χρόνια. Οι δύο Χιλιανοί, πρώην ποδοσφαιριστές της ομάδας μας, επιστρέφουν στον σύλλογο που έγραψαν χρυσές σελίδες ιστορίας ως ποδοσφαιριστές και αναλαμβάνουν την τεχνική ηγεσία.

Ο Χάιμε Βέρα, στα 55 του χρόνια, ήταν μέχρι πριν λίγη ώρα προπονητής στην Curicó Unido, με την οποία έλυσε τη συνεργασία του προκειμένου να έρθει στον ΟΦΗ. Από τον Ιούλιο του 2008 μέχρι τον Ιανουάριο του 2017 είχε περάσει από τους πάγκους των Puerto Montt, UdeConce, CD Iquique (κατέκτησε το κύπελλο Χιλής το 2014 και τερμάτισε 2η στο πρωτάθλημα Απερτούρα τη σεζόν 2016-17) και Antofagasta.

Από τον Μάρτιο του 2011 ως τον Μάρτιο του 2013 ήταν ο άμεσος συνεργάτης των Κλαούντιο Μπόργκι και Χόρχε Σαμπάολι στην Εθνική ομάδα της Χιλής.

Από την πλευρά του ο Αλεχάντρο Ίσις, στο 56ο έτος της ηλικίας του, έχει περάσει από τον πάγκο της Εθνικής Χιλής, ως συνεργάτης του Κλαούντιο Μπόργκι. Ως πρώτος προπονητής έχει περάσει από την τεχνική ηγεσία της Puerto Montt και στον ΟΦΗ θα αποτελέσει τον άμεσο συνεργάτη του Χάιμε Βέρα.

Από το καλοκαίρι του 2018 οι δυο τους συνυπάρχουν στην τεχνική ηγεσία της Curicó Unido.

Χάιμε και Αλεχάντρο καλώς ήρθατε και πάλι στην οικογένεια του ΟΦΗ!

ΟΦΗ: Βαριά τιμωρία σε Κουτσιανικούλη

Οριστικό: Στη Λαμία ο Τζανετόπουλος!

Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του ιστότοπου αυτού.