ΟΦΗ

ΟΦΗ: Επιστροφή διεθνών και τα γνωστά προβλήματα

ΟΦΗ: Στη σημερινή (26/3) προπόνηση της ομάδας συμμετείχαν οι διεθνείς, Φροίξος Γρίβας και Απόστολος Διαμαντής.

ΟΦΗ: Επιστροφή διεθνών και τα γνωστά προβλήματα
Συντάκτης: Βασίλης Μπαντής Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

ΟΦΗ: Στη σημερινή (26/3) προπόνηση της ομάδας συμμετείχαν οι διεθνείς, Φροίξος Γρίβας και Απόστολος Διαμαντής.

Με τους διεθνείς, Φροίξο Γρίβα και Απόστολο Διαμαντή, πραγματοποιήθηκε η σημερινή προπόνηση του ΟΦΗ στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο.

Ο νεαρός επιθετικός προπονήθηκε κανονικά, ενώ ο Διαμαντής που έπαιξε με την Εθνική Ελπίδων ακολούθησε πρόγραμμα αποκατάστασης.

Παραμένουν τα γνωστά αγωνιστικά προβλήματα για τους Κρητικούς. Ατομικό για Βούρο, Νέιρα, Σελίμοβιτς. Θεραπεία για Γιάννου, Γιαννούλη, Σωτηρίου και Ναμπί.

Αναλυτικά η σχετική ενημέρωση της ΠΑΕ:

«Με τους διεθνείς, Φροίξο Γρίβα και Απόστολο Διαμαντή, πραγματοποιήθηκε το πρωί της Παρασκευής (26/3) η προπόνηση του ΟΦΗ στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο.

Ο νεαρός επιθετικός προπονήθηκε κανονικά, ενώ ο εκ των αμυντικών της ομάδας μας, ο οποίος αγωνίστηκε στο χθεσινό (25/3) ματς της Εθνικής Ελπίδων με την Κύπρο, ακολούθησε πρόγραμμα αποκατάστασης.

Στην προπόνηση δεν συμμετείχε ο Κοσμάς Τσιλιανίδης, ο οποίος έχει υποβληθεί σε αρθροσκόπηση και ο Jonathan De Guzman, για λόγους ξεκούρασης.

Ατομικό πρόγραμμα στο γήπεδο και θεραπεία ακολούθησαν για μια ακόμη ημέρα οι Πραξιτέλης Βούρος, Juan Neira και Vahid Selimovic. Απόστολος Γιάννου, Κώστας Γιαννούλη, Δημήτρης Σωτηρίου και Adil Nabi συνεχίζουν θεραπεία.

Η σημερινή προπόνηση περιελάμβανε ασκήσεις τεχνικής και τελειώματα φάσεων.

Επόμενη προπόνηση έχει προγραμματιστεί για αύριο, Σάββατο (27/3), στις 11:00».

Exit mobile version