Αρκετοί είναι οι παίκτες που θα αποχωρήσουν από τους Κρητικούς

Από τον… παράδεισο, στην… κόλαση και εντέλει στη Super League ο ΟΦΗ. Οι Κρητικοί έσωσαν τη χρονιά στο τελευταίο λεπτό. Ο στόχος επετεύχθη και πλέον πάνε παρακάτω.

Το… restart είναι λίγο για να αποτυπώσει τα όσα θα ακολουθήσουν στην ομάδα του Ηρακλείου. Μάλλον για… format το πάνε οι ιθύνοντες, αφού θα αλλάξουν πολλά και πολλοί. Το… ξεσκαρτάτισμα στο ρόστερ θα είναι πάρα πολύ μεγάλο.

Ηδη οι Σαμαράδες έχουν μιλήσει με το προπονητικό τιμ για την επόμενη σεζόν. Πριν ακόμα ξεκαθαρίσει η κατηγορία στην οποία θα αγωνίζονται. Υπήρχαν άτομα που ούτως ή άλλως δεν υπολογίζονταν εδώ και καιρό και είχαν πάρει το μήνυμα. Άλλοι θα το πάρουν στην πορεία τώρα που οι αγωνιστικές υποχρεώσεις ολοκληρώθηκαν.

Δεδομένα το ματς της Τετάρτης (22/5) με τον Πλατανιά στο «Γεντί Κουλέ» ήταν το τελευταίο για αρκετούς. Όπως έχει αποκαλύψει το Sportime, ο Παπάζογλου θα αποτελέσει παρελθόν. Στην έξοδο βρίσκονται και οι Κομεσίδης, Παπαστεργιάνος, Αργυρόπουλος, Κυριακίδης, Μιχόγιεβιτς, Δεληγιαννίδης. Οι δύο τελευταίοι είναι δανεικοί από τον ΠΑΟΚ.

Από τους… παλιούς, μαντήλι θα κουνήσουν και οι Κουτσιανικούλης, Στρέζος, Βουό, Οικονόμου, ενώ από τους ποδοσφαιριστές που αποκτήθηκαν τον Ιανουάριο, πρέπει να έχει φύγει ήδη ο Πέρσον. Κάπως έτσι αντιλαμβάνεται κανείς πως τη νέα σεζόν ο ΟΦΗ θα είναι μία νέα ομάδα!