ΟΦΗ

ΟΦΗ: Για αυτό ψήφισε τον Μπουτσικάρη

Ο ΟΦΗ ψήφισε τον Λεωνίδα Μπουτσικάρη για πρόεδρο της Super League, με τη συγκεκριμένη ενέργεια να προκαλεί την… επίθεση του Αλέξη Κούγια. Ο Λεωνίδας Μπουτσικάρης είναι ο νέος πρόεδρος της Super League, με τον ΟΦΗ να στηρίζει τη συγκεκριμένη επιλογή. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μπουτσικάρης: «Να αφήσουμε πίσω την τοξικότητα…» Το γεγονός αυτό έφερε την αντίδραση του...

ΟΦΗ
Συντάκτης: Μάριος Σταμπουλής Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Ο ΟΦΗ ψήφισε τον Λεωνίδα Μπουτσικάρη για πρόεδρο της Super League, με τη συγκεκριμένη ενέργεια να προκαλεί την… επίθεση του Αλέξη Κούγια.

Ο Λεωνίδας Μπουτσικάρης είναι ο νέος πρόεδρος της Super League, με τον ΟΦΗ να στηρίζει τη συγκεκριμένη επιλογή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μπουτσικάρης: «Να αφήσουμε πίσω την τοξικότητα…»

Το γεγονός αυτό έφερε την αντίδραση του Αλέξη Κούγια, ο οποίος σημείωσε σε δηλώσεις του πως «λυπάμαι για το ξεβράκωμα του ΟΦΗ». Οι Κρητικοί επιλέγουν να μη σηκώσουν το… γάντι και να σταματήσει η αντιπαράθεση κρατώντας χαμηλούς τόνους.

Όπως σημειώνουν στο Ηράκλειο, η επιλογή Μπουτσικάρη έγινε με γνώμονα πιο πολύ το προφίλ του και όχι την ομάδα που εκπροσωπεί και πως ταιριάζει καλύτερα σε αυτό που θέλουν, κάτι άλλωστε που έπραξαν και με τον Μηνά Λυσσάνδρου. Παράλληλα, σημειώνουν πως σε περίπτωση που ο Αλέξης Κούγιας ήταν ο νέος πρόεδρος της Λίγκας, τότε και πάλι θα τον στήριζαν με όλες τους τις δυνάμεις για το καλό του ποδοσφαίρου.

Exit mobile version