ΟΦΗ

ΟΦΗ – Μανδάς: Η μεταγραφή που ανακοινώθηκε έξι μήνες νωρίτερα

Ο Χρήστος Μανδάς υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας 4,5 χρόνων με τον ΟΦΗ.

Ο Μανδρας ανακοινώθηκε από τον ΟΦΗ
Ο Μανδρας ανακοινώθηκε από τον ΟΦΗ
Συντάκτης: Αντώνης Τσιράκης Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Ήταν μέρος της συμφωνίας ανάμεσα σε Ατρόμητο και ΟΦΗ για τη μεταγραφή του Αντίλ Ναμπί. Ή για να ακριβολογούμε ο Χρήστος Μανδάς ήταν ο βασικός λόγος που ο Άγγλος κατέληξε στο Περιστέρι.

Εκείνος δεδομένα θα αποχωρούσε στο τέλος της σεζόν, όταν και έληγε το συμβόλαιό του. Μήνες τώρα ψαχνόταν βλέποντας πως η εξέλιξή του δεν θα ήταν η αναμενόμενη εκεί. Ξεκίνησε ως μεγάλο ταλέντο, πήρε κάποια στιγμή τις ευκαιρίες του, αλλά για διάφορους λόγους φέτος ο Ατρόμητος επέλεξε να τον έχει τρίτο πίσω από Γιαννιώτη και Πίριτς.

Ο ΟΦΗ του χτύπησε την πόρτα καιρό πριν. Έδωσε τα χέρια μαζί του και εκείνο που απέμενε ήταν το πότε θα ολοκληρωθεί η μεταγραφή. Το καλοκαίρι ο Μανδάς θα κατηφόριζε στο Ηράκλειο ανεξάρτητα από την επιθυμία των Περιστεριωτών.

Τελικώς όλα έγιναν ένα εξάμηνο νωρίτερα. Ο Ατρόμητος περίμενε μέχρι να βρει τον αντικαταστάτη του και τελικά τον άφησε την τελευταία μέρα των μεταγραφών να πάει στο Ηράκλειο έχοντας έρθει σε συμφωνία με τον Μάρκο Μάριτς. Ο Αυστροκροάτης είναι που θα κάνει δίδυμο πλέον με τον Γιαννιώτη.

Κλείνοντας ο Μανδάς υπέγραψε συμβόλαιο έως το καλοκαίρι του 2026 με τον ΟΦΗ. Η διοίκηση των Κρητικών τα τελευταία χρόνια επενδύει σε νεαρούς και εξελίξιμους ποδοσφαιριστές. Τέτοιος είναι και ο διεθνής με την Ελπίδων τερματοφύλακας. Τέλος, η άφιξή του προαναγγέλλει και τις αποχωρήσεις τερματοφυλάκων που θα υπάρξουν το καλοκαίρι στους «ασπρόμαυρους», ενώ θέτει ερωτηματικά για το πώς θα αξιοποιηθεί ο συνομήλικός του Βασίλης Σηφάκης.

Exit mobile version