ΟΦΗ

ΟΦΗ: Με Ναμπί η αποστολή για Λαμία

Ο Αντίλ Ναμπί προπονήθηκε κανονικά και το Σάββατο (7/12) κι έτσι ο Γιώργος Σίμος τον συμπεριέλαβε στην αποστολή για το ματς με τη Λαμία.

ΟΦΗ: Με Ναμί η αποστολή για Λαμία
Συντάκτης: Αλέξανδρος Κωτάκης Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Την προετοιμασία του για το Κυριακάτικο (8/12, 15:00) εκτός έδρας παιχνίδι με τη Λαμία του, ολοκλήρωσε ο ΟΦΗ με μία προπόνηση το πρωί του Σαββάτου (7/12).

Ο Γιώργος Σίμος είδε όλους τους παίκτες του να προπονούνται κανονικά, με εξαίρεση φυσικά τον τραυματία Μικέλ Μεγιάδο ο οποίος ακολουθεί ειδικό πρόγραμμα αποκατάστασης.

Τα ευχάριστα αφορούν τον Αντίλ Ναμπί ο οποίος γυμνάστηκε και πάλι κανονικά με αποτέλεσμα να υπολογίζεται για το παιχνίδι με την ομάδα της Φθιώτιδας.

Οσον αφορά το πρόγραμμα, οι Κρητικοί επιδόθηκαν σε ασκήσεις κινητικότητας, δούλεψαν πάνω στις κοντινές μεταβιβάσεις, αλλά και στις μεταβάσεις. Παράλληλα έπαιξαν και οικογενειακό διπλό.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Έλληνας τεχνικός έκανε γνωστή την αποστολή την αποτελούν οι: Σωτηρίου, Whalley, Δερμιτζάκης, Μαρινάκης, Braun, Γιαννούλης, Κοροβέσης, Κουτρουμπής, Νάστος, Sakor, Στάικος, Neira, Nabi, Τσιλιανίδης, Ντίνας, Souza, Vaz, Semedo, Figueiredo, Μάνος.

Θυμίζουμε ότι με 19 βαθμούς ο ΟΦΗ είναι 3ος στη βαθμολογία, ενώ η Λαμία με 14 είναι 10η.

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Ακολουθήστε το Sportime στο Instagram

Exit mobile version