ΟΦΗ

ΟΦΗ: Μένει ελεύθερος και κλείνει ο Μαρινάκης

Σε προχωρημένες επαφές με τον 25χρονο δεξιό μπακ οι Κρητικοί

Συντάκτης: Sportime Team Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Ανεβάζει στροφές μεταγραφικά ο ΟΦΗ. Φέρνει τον Λισάντρο Σεμέντο στην Ελλάδα, ενώ βρίσκεται και στην τελική ευθεία για την απόκτηση του Νίκου Μαρινάκη.

Ο 25χρονος δεξιός μπακ βρισκόταν στον Παναιτωλικό την τελευταία διετία. Έχει ενημερωθεί, όμως, ότι δεν υπολογίζεται και αναμένεται να λυθεί το συμβόλαιό του. Με το που γίνει αυτό, θα τελειώσει η μεταγραφή του στον ΟΦΗ.

Πρόκειται για ένα παιδί γέννημα-θρέμμα του Παναθηναϊκού. Ξεκίνησε από τις ακαδημίες του και το 2014 δόθηκε δανεικός στη Νίκη Βόλου. Ο κύκλος του στο «τριφύλλι» έκλεισε προ διετίας και στη συνέχεια πήγε στον Παναιτωλικό.

Τη φετινή σεζόν ο Μαρινάκης είχε 23 συμμετοχές και τρεις ασίστ στη Super League και δύο στο Κύπελλο. Βασικός συνεπώς στο Αγρίνιο και ο λόγος για τον οποίο αποχώρησε ήταν οικονομικός. Θέλουν να ρίξουν κι άλλο το μπάτζετ εκεί και γι’ αυτό τόσο εκείνος όσο και ο Δημήτρης Κυριακίδης ενημερώθηκαν πως πρέπει να βρουν ομάδα.

Εν τω μεταξύ, ξεκίνησαν για τους παίκτες του ΟΦΗ τα βάσανα. Μπορεί η πρώτη προπόνηση να έχει προγραμματιστεί για τη Δευτέρα (1/7), αλλά οι διακοπές τους ολοκληρώθηκαν. Και αυτό γιατί από την Τετάρτη (26/6) άρχισαν τα εργομετρικά και οι ιατρικές εξετάσεις. Το πρώτο γκρουπ, το οποίο ήταν για σήμερα, απάρτιζαν οι Μπολάκης, Καλαϊτζάκης, Νοικοκυράκης, Σηφάκης Β., Περδίκης, Σουρνάκης και Δερμιτζάκης.

Exit mobile version