ΟΦΗ

ΟΦΗ: Μοναδικό πρόβλημα ο Σόουζα

Με μοναδικό απόντα τον Φελίπε Σόουζα, ο οποίος ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα, πραγματοποιήθηκε η σημερινή προπόνηση του ΟΦΗ. Αντίστροφα μετράνε στον ΟΦΗ για την επανέναρξη του πρωταθλήματος, με τη σημερινή προπόνηση να πραγματοποιείται χωρίς τον Φελίπε Σόουζα, ο οποίος συνέχισε με ατομικό πρόγραμμα. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΟΦΗ: Πρόταση της Ομόνοιας για Ναμπί! Αναλυτικά τα όσα αναφέρουν οι...
Σόουζα ΟΦΗ

Με μοναδικό απόντα τον Φελίπε Σόουζα, ο οποίος ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα, πραγματοποιήθηκε η σημερινή προπόνηση του ΟΦΗ.

Αντίστροφα μετράνε στον ΟΦΗ για την επανέναρξη του πρωταθλήματος, με τη σημερινή προπόνηση να πραγματοποιείται χωρίς τον Φελίπε Σόουζα, ο οποίος συνέχισε με ατομικό πρόγραμμα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΟΦΗ: Πρόταση της Ομόνοιας για Ναμπί!

Αναλυτικά τα όσα αναφέρουν οι Κρητικοί:

Ολοκληρώθηκε το απόγευμα της Τρίτης (19/5) η προπόνηση της ομάδας μας, που έγινε στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο.

Ο Felipe Souza ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα στο γήπεδο. Όλοι οι υπόλοιποι προπονήθηκαν κανονικά.

Το σημερινό πρόγραμμα περιελάμβανε ενδυνάμωση για το κάτω μέρος του σώματος, ασκήσεις συναρμογής, ασκήσεις μεταβιβάσεων και αγωνιστικό παιχνίδι.

Επόμενη προπόνηση έχει προγραμματιστεί για τις 18:15 το απόγευμα της Τετάρτης (20/5).

Facebook Twitter LinkEdin WhatsApp Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Μάριος Σταμπουλής

Ο Μάριος Σταμπουλής γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη στις 23/5/1996. Από μικρός είχε πάθος με τον αθλητισμό, όμως τελικά τον «κέρδισε» η αθλητική δημοσιογραφία. Είναι τελειόφοιτος σχολής δημοσιογραφίας και πριν το Sportime στο οποίο βρίσκεται από τον Φεβρουάριο του 2020 εργάστηκε στο sdna.

ΣΧΟΛΙΑ