ΟΦΗ

ΟΦΗ: Μπολάκης και Κοιλιάρας οι επόμενοι

Μετά τους Αραβίδη και Κομεσίδη δεν υπολογίζονται και εκείνοι

Συντάκτης: Νίκος Μαρκάτος Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Η ώρα των αποχωρήσεων. Ο ΟΦΗ άνοιξε την πόρτα της εξόδου και ξεκίνησε το ξεσκαρτάρισμα του ρόστερ με ποδοσφαιριστές που δεν υπολογίζονται για το δεύτερο μισό της Super League.

Η αρχή έγινε με τον Χρήστο Αραβίδη, ο οποίος βρίσκεται σε υποχρεωτική άδεια. Ο 31χρονος στράικερ δεν παίρνει μέρος στις προπονήσεις και τους ζητήθηκε να βρει ομάδα για να συνεχίσει την καριέρα του. Εχει ήδη, ξεκινήσει επαφές και εντός των ημερών θα λύσει το συμβόλαιο του.

Το μεσημέρι ακολούθησε ο Δημήτρης Κομεσίδης. Ο 31χρονος κεντρικός αμυντικός δεν ικανοποίησε με την απόδοσή του στον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος και πλέον, ετοιμάζεται για άλλες πολιτείες. Εχει ειδοποιηθεί πως δεν βρίσκεται στα πλάνα της διοίκησης και του τεχνικού τιμ και άμεσα θα αποχωρήσει.

Και για τους δύο ενημερωθήκατε αποκλειστικά από το Sportime, το οποίο αποκαλύπτει ότι δύο ακόμα ποδοσφαιριστές βρίσκονται εκτός ομάδας. Ο λόγος για τον Μανώλη Μπολάκη και τον Γιάννη Κοιλιάρα. Αμφότεροι δεν θα συνεχίσουν στην ομάδα και θα κληθούν άμεσα να λύσουν τα συμβόλαια τους.

ΟΦΗ: Προβλήματα με Πλατέλλα και Παπάζογλου

Exit mobile version