ΟΦΗ

ΟΦΗ: Πάει… μισός κόντρα στον Παναθηναϊκό

Με πολλές απουσίες θα παραταχθεί ο ΟΦΗ στο αυριανό (19/7, 20:00) παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ, για την 10η και τελευταία αγωνιστική των πλέι οφ της Super League. Την προετοιμασία του, για τον εκτός έδρας αγώνα της 10ης και τελευταίας αγωνιστικής των πλέι οφ με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό ολοκλήρωσε το Σάββατο (18/7) ο ΟΦΗ....

ΟΦΗ
Συντάκτης: Ιωσήφ Σηφάκης Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Με πολλές απουσίες θα παραταχθεί ο ΟΦΗ στο αυριανό (19/7, 20:00) παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ, για την 10η και τελευταία αγωνιστική των πλέι οφ της Super League.

Την προετοιμασία του, για τον εκτός έδρας αγώνα της 10ης και τελευταίας αγωνιστικής των πλέι οφ με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό ολοκλήρωσε το Σάββατο (18/7) ο ΟΦΗ.

Ο τεχνικός των Κρητικών Γιώργος Σίμος, δεν μπορεί να υπολογίζει για την αναμέτρηση με τους «πράσινους» στις υπηρεσίες των Σόουζα, Τσιλιανίδη, Σωτηρίου και Μαρινάκη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ – Τελευταίο παιχνίδι για τον Νάστο

Οι δύο πρώτοι έκαναν ατομικό πρόγραμμα και θεραπεία, καθώς δεν έχουν ξεπεράσει πλήρως τους τραυματισμούς τους, ο Σωτηρίου υποβλήθηκε σε επέμβαση στους κοιλιακούς προσαγωγούς, ενώ σε ότι έχει να κάνει με τον Μαρινάκη είναι τιμωρημένος.

Μετά το τέλος της προπόνησης έγινε γνωστή η αποστολή που θα ταξιδέψει στην Αθήνα, την οποία και αποτελούν οι: Γουόλι, Σηφάκης, Κουτρουμπής, Γιαννούλης, Βαφέας, Περδίκης, Μπράουν, Δεληγιαννίδης, Κοροβέσης, Στάικος, Μίγγος, Νέιρα, Σουρνάκης, Βίκτορ, Βαζ, Ναμπί Νοικοκυράκης και Φιγκεϊρέδο.

Exit mobile version