ΟΦΗ: Προχωρημένες επαφές με Μπόρχα Φερνάντεθ

Μπορεί ο ΟΦΗ να απέκτησε ήδη έναν παίκτη από τον Αστέρα Τρίπολης, αλλά ενδέχεται να πάρει και δεύτερο. Μόνο που αυτή τη φορά μιλάμε για ελεύθερο ποδοσφαιριστή. Ο λόγος για τον Μπόρχα Φερνάντεθ, τον έναν από τους παίκτες του δεν δέχτηκαν πρόταση ανανέωσης. Οι Αρκάδες έκριναν πως ο κύκλος του έκλεισε και ο ΟΦΗ πάει...

Μπορεί ο ΟΦΗ να απέκτησε ήδη έναν παίκτη από τον Αστέρα Τρίπολης, αλλά ενδέχεται να πάρει και δεύτερο. Μόνο που αυτή τη φορά μιλάμε για ελεύθερο ποδοσφαιριστή.

Ο λόγος για τον Μπόρχα Φερνάντεθ, τον έναν από τους παίκτες του δεν δέχτηκαν πρόταση ανανέωσης. Οι Αρκάδες έκριναν πως ο κύκλος του έκλεισε και ο ΟΦΗ πάει να το εκμεταλλευτεί. Έχει ήδη χτυπήσει την πόρτα του και οι επαφές των δύο πλευρών έχουν προχωρήσει. Είναι αρκετά πιθανό, λοιπόν, να κάνει και εκείνος τον δρομολόγιο από την Τρίπολη στο Ηράκλειο. Υπενθυμίζεται πως το έχει κάνει ήδη ο Τριαντάφυλλος Πασαλίδης. Οι Κρητικοί προ ημερών επισημοποίησαν τη συμφωνία τους μαζί του και απομένουν τα τυπικά πια.

Τη φετινή σεζόν ο Μπόρχα Φερνάντεθ είχε 13 ματς και μία ασίστ, ενώ την ακριβώς προηγούμενη ο 25χρονος χαφ αγωνίστηκε σε 26 ματς πρωταθλήματος και τέσσερα στο Κύπελλο.