ΟΦΗ

ΟΦΗ: Στην τελική ευθεία για μεταγραφές

Οι στόχοι έχουν εντοπιστεί και οι διαπραγματεύσεις βρίσκονται σε εξέλιξη
ΟΦΗ: Στην τελική ευθεία για μεταγραφές

Εβδομάδα μεταγραφών ενδέχεται να είναι αυτή που διανύουμε στον ΟΦΗ. Και αυτό γιατί υπάρχουν υποθέσεις που έχουν μπει στην τελική ευθεία.

Οι Κρητικοί, όπως τονίζεται από την ΠΑΕ, έχουν εντοπίσει όλους τους στόχους. Απλώς κάποιες περιπτώσεις χρειάζονται χρόνο γιατί δεν έχουν μείνει ελεύθεροι.

Ο ΟΦΗ έχει στη λίστα του αυτή τη στιγμή μόνο παίκτες που δεσμεύονται με συμβόλαιο. Διαπραγματεύεται τόσο μαζί τους όσο και με τις ομάδες τους. Απλώς αυτό κάποιες φορές είναι χρονοβόρο.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα ο Γιώργος Γιακουμάκης. Όπως έχουμε αναφέρει ξανά, η ΑΕΚ θέλει να τον κρατήσει προσωρινά ώστε να παίξει στον 3ο προκριματικό του Europa League. Δύσκολα θα πάρει χρόνο συμμετοχής, αλλά ενδεχομένως να χρειαστεί εάν συμβεί κάποιο απρόοπτο. Γι’ αυτό θα κατηφορίσει στην Κρήτη αργότερα.

Πιθανότατα να ισχύει το ίδιο και με κάποιον άλλον παίκτη. Οι «ασπρόμαυροι» αναζητούν δεδομένα τερματοφύλακα και κεντρικό αμυντικό, ενώ ενδέχεται να γίνει μεσοεπιθετικά μία προσθήκη ακόμη. Κάποιες περιπτώσεις είναι πιο προχωρημένες και ίσως να έχουμε εξελίξεις και άμεσα.

Επίσης, εντός της επόμενης εβδομάδας θα παρουσιαστεί ο Γιώργος Σίμος μαζί με τους συνεργάτες του και θα παραχωρήσει και συνέντευξη Τύπου στο ΒΑΚ.

#TAGS
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του ιστότοπου αυτού.