ΟΦΗ

ΟΦΗ: Την Πέμπτη στο Ηράκλειο ο Κουτρουμπής

Πάει στην Κρήτη, περνάει από ιατρικά και υπογράφει με τον ΟΦΗ ο Κουτρουμπής

ΟΦΗ: Την Πέμπτη στο Ηράκλειο ο Κουτρουμπής
Συντάκτης: Sportime Team Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Μπορεί η χρονιά να έχει ήδη ξεκινήσει ωστόσο ο ΟΦΗ κοιτάζει να κάνει κινήσεις προκειμένου να ενισχύσει όσο περισσότερο γίνεται το ρόστερ του.

Συγκεκριμένα σύμφωνα με πληροφορίες θέλει να προσθέσει εμπειρία στην αμυντική γραμμή και έχει βρει τον κατάλληλο άνθρωπο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ – Παναθηναϊκός: Από 8 ευρώ τα εισιτήρια με τον ΟΦΗ

Αυτός δεν είναι άλλος από τον Γιώργο Κουτρουμπή, που την Πέμπτη θα ταξιδέψει στο Ηράκλειο για να περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις.

Αν όλα είναι καλά ο παίκτης θα υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με τον ΟΦΗ και θα προσφέρει τις υπηρεσίες του, για να πετύχει η ομάδα τους στόχους της.

Την ίδια στιγμή η ομάδα της Κρήτης ανακοίνωσε πως ο νεαρός ποδοσφαιριστής Μανώλης Περδίκης υπέγραψε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο.

Αυτό θα έχει διετή διάρκεια με τον παίκτη να κάνει δηλώσεις μετά την επικύρωση της συμφωνίας.

«Είμαι περήφανος και χαίρομαι που αγωνίζομαι σε μια ιστορική ομάδα όπως είναι ο ΟΦΗ. Θέλω να ευχαριστήσω τους ανθρώπους που με βοήθησαν τόσο στο Λίντο, όπου έκανα τα πρώτα μου βήματα στο ποδόσφαιρο, όσο και στον ΟΦΗ, για να πετύχω τον στόχο μου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ – ΟΦΗ: Το αήττητο σερί στις πρεμιέρες συνεχίστηκε

Θα δουλέψω σκληρά και εύχομαι να κάνω υπερήφανους όσους με πίστεψαν στον ΟΦΗ.

Στόχος μου είναι να βελτιώνομαι καθημερινά μέσα από την προπόνηση, ώστε να καταφέρω να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της», ήταν τα λόγια του.

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Aκολουθήστε το Sportime στο Instagram

Exit mobile version