ΟΦΗ - Πέρσον

Ο Έρικ Πάρσον παραχώρησε συνέντευξη στη Σουηδία και είπε ότι δεν έχει καλές σχέσεις με τον Βέρα και το καλύτερο θα ήταν να φύγει ο Χιλιανός

Ο Έρικ Πέρσον παραχώρησε μία συνέντευξη στην πατρίδα του και είπε μεταξύ άλλων, ότι το καλύτερο θα είναι να φύγουν οι Βέρα και Ίσις από τον ΟΦΗ.

Ο Σουηδός επιθετικός αποκτήθηκε πέρυσι το καλοκαίρι από τους Κρητικούς και είναι αλήθεια ότι η μεταγραφή του αποτέλεσε ένα στοίχημα για την ομάδα.

Ωστόσο τουλάχιστον για το πρώτο εξάμηνο της παρουσίας του στο Ηράκλειο, αυτό το στοίχημα του Σουηδού, δεν απέδωσε καρπούς.

Τώρα και με την ολοκλήρωση των αγωνιστικών υποχρεώσεων, ο Πάρσον παραχώρησε μία συνέντευξη στην πατρίδα του και έβαλε κατά του τεχνικού διδύμου του ΟΦΗ.

Εν ολίγοις αυτό που είπε είναι ότι το καλύτερο για τον ίδιο θα είναι να φύγουν οι δύο προπονητές, Χάιμε Βέρα και Αλεχάντρο Ίσις.

Ο Σουηδός επιθετικός είπε μεταξύ άλλων στη συνέντευξη που παραχώρησε στην ιστοσελίδα της πατρίδας του «fotbollskanalen.se»:

Πέρσον: «Δεν έχουμε πολύ καλές σχέσεις»

«Μίλησα με κάποιον που είναι το δεξί χέρι του προέδρου. Τον ρώτησα “ειλικρινά τι πιστεύεις για εμένα;” και τότε μου είπε “μας αρέσεις πολύ”.

Τότε σκέφτηκα πως “για αυτό βρίσκομαι εκτός ομάδας για δώδεκα παιχνίδια”. Βέβαια είχα έναν μικρό τραυματισμό αλλά μετά γύρισα και όταν συνέβη αυτό είχαμε νέους προπονητές.

Τότε ένιωσα πως ξεκινούσα από το μηδέν και προσπάθησα να αξιοποιήσω όσο περισσότερο μπορούσα την φυσική μου κατάσταση.

Αλλά τώρα δεν είναι καθόλου σίγουρο ότι αν θα μείνουν ή θα φύγουν οι προπονητές».

Στη συνέχεια ρωτήθηκε για ποιο λόγο δεν είναι σίγουρο αν θα μείνουν ή θα φύγουν και απάντησε:

«Δεν έχουν βίζα, επειδή είναι από την Χιλή και είναι κάπως ευαίσθητο το θέμα. Όμως νιώθω πως δεν έχω μαζί τους πολύ καλές σχέσεις και για εμένα το καλύτερο θα ήταν να έρθουν στην ομάδα νέοι τεχνικοί».

Επίσης ο Πέρσον είπε για τη μεταγραφή του Γιώργου Γιακουμάκη:

«Την ίδια περίοδο που ήρθα στην ομάδα, εκείνη πήρε έναν επιθετικό από την ΑΕΚ ως δανεικό. Σίγουρα είχαν συμφωνία να παίζει σε κάθε παιχνίδι και σίγουρα ήθελαν να ποντάρουν περισσότερα σε εκείνον στο πρωτάθλημα ενώ η ομάδα ήταν χαμηλά».