ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ολυμπιακός: Αυτός είναι ο μεγάλος στόχος για τη μεταγραφή στόπερ

Οι δεύτερες σκέψεις στον Ολυμπιακό έχουν λόγο – Δεν σκάνε για Ντεναγέρ μια και ο πρώτος στόχος για μεταγραφή είναι διεθνής Έλληνας

Ολυμπιακός: Αυτός είναι ο μεγάλος στόχος για τη μεταγραφή στόπερ
Συντάκτης: Στέλιος Ανδρικάκης Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Ο Ολυμπιακός μπήκε στη διαδικασία όλο αυτό το διάστημα (κι ακόμα βρίσκεται σε αυτή) να αποκτήσει κεντρικό αμυντικό. Ο Κώστας Μανωλάς δεν έπιασε ποτέ τα γνωστά στάνταρ απόδοσής του, αλλά η αποχώρησή του αποτελεί πλήγμα για το κέντρο της άμυνας των «ερυθρολεύκων».

Από τη στιγμή που υπήρχε ελεύθερος ένας παίκτης όπως ο ο Ντεναγιέρ, έκανε προσπάθεια ο Ολυμπιακός να τον αποκτήσει. Δεν τα κατάφερε. Για τους υπόλοιπους δεν ήταν ιδιαίτεροι «ζεστοί» στην ομάδα του Πειραιά. Και υπάρχει και λόγος που συμβαίνει αυτό.

Όχι τόσο το γεγονός πως όταν έρθει ένας από τους ελεύθερους στόπερ θα αργήσει να είναι έτοιμος για να αγωνιστεί. Ο λόγος είναι πως ο Ολυμπιακός έχει λοκάρει συγκεκριμένο στόχο για τον Ιανουάριο. Κι αυτός δεν είναι άλλος από τον Παντελή Χατζηδιάκο.

Ο Έλληνας κεντρικός αμυντικός θέλει να αποχωρήσει από την Αλκμάαρ. Άλλωστε, το καλοκαίρι ήταν κοντά σε Μπολόνια και Λέτσε, αλλά η μετακίνησή του «σκάλωσε» στο φινάλε.

Εύκολο να πειστεί να παίξει στο ελληνικό πρωτάθλημα δεν θα είναι, αλλά ο Ολυμπιακός έχοντας σύμμαχο και τη νέα μανατζερική στέγη του 25χρονου Έλληνα διεθνή, τη Stellar, ελπίζει πως θα τα καταφέρει.

Όπως βγήκε μπροστά στην περίπτωση του Μπίελ, έτσι ποντάρουν στον Ολυμπιακό πως μπορεί να συμβεί και με τον Χατζηδιάκο.

Το πρόβλημα είναι πως ο τραυματισμός του Ρέτσου αφήνει ανοικτό ακόμα το ενδεχόμενο απόκτησης ελεύθερου αμυντικού ως την Παρασκευή…

Διαβάστε τη στήλη Agent Greek στο e-Sportime εντελώς ΔΩΡΕΑΝ ΕΔΩ!

Κάντε εγγραφή  και διαβάστε καθημερινά δωρεάν την ηλεκτρονική έκδοση της Sportime e-εφημερίδα ΕΔΩ!

Ακολουθήστε τον Agent Greek και στο Twitter!

https://youtu.be/HtsEFL7citM

Exit mobile version