ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ολυμπιακός: Απόλυτη επιβεβαίωση Sportime! Ο Βατσλίκ στη Χάντερσφιλντ

Μία μέρα μετά, το ρεπορτάζ του Sportime επιβεβαιώνεται για Βατσλίκ και Χάντερσφιλντ.

Ολυμπιακός: Απόλυτη επιβεβαίωση Sportime! Ο Βατσλίκ στην Χάντερσφιλντ, καθώς υπάρχει συμφωνία των ερυθρόλευκων με την αγγλική ομάδα.
Συντάκτης: Γιάννης Χωριανόπουλος Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Ολυμπιακός: Το απόγευμα της Δευτέρας (30/1) το Sportime σας ενημέρωνε για την επιστροφή της Χάντερσφιλντ για τον Βατσλίκ, και ένα 24ωρο μετά οι πληροφορίες επιβεβαιώθηκαν.

Τα «τεριέ» ανακοίνωσαν με κάθε επισημότητα πριν από λίγο τη μεταγραφή του πρώην Νο1 του Ολυμπιακού.

Η αγγλική ομάδα που κάνει προσπάθεια να παραμείνει στην Championship, είχε ενδιαφερθεί έντονα για τον Τσέχο τερματοφύλακα και πριν από περίπου δύο μήνες, όμως τότε η περίπτωσή του δεν είχε ευδοκιμήσει.

Λίγες ώρες πριν πέσει η «αυλαία» των μεταγραφών του Ιανουαρίου η Χάντερσφιλντ επανήλθε και να που η κίνηση ολοκληρώνεται καθώς ο Ολυμπιακός δεν ήταν αρνητικός να παραχωρήσει τον Βατσλίκ, ειδικά από τη στιγμής που ο Μίτσελ προτιμά ξεκάθαρα τους Πασχαλάκη-Τζολάκη κάτω από την Πειραιώτικη εστία.

Θυμίζουμε ότι το συμβόλαιό του 33χρονου τερματοφύλακα λήγει το προσεχές καλοκαίρι και το πιθανότερο θα ήταν να αποχωρήσει από τους πρωταθλητές έτσι κι αλλιώς.

Φέτος ο Βατσλίκ έχει αγωνιστεί σε 13 παιχνίδια μετρώντας 1230 λεπτά συμμετοχής, ενώ συνολικά έχει φορέσει τη φανέλα των Πειραιωτών 57 φορές.

Exit mobile version