ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ολυμπιακός: Επέστρεψε η Χάντερσφιλντ για Βατσλίκ

Νέα «κρούση» στον Ολυμπιακό από τη Χάντερσφιλντ για τον Τσέχο τερματοφύλακα.

Ολυμπιακός: Νέα «κρούση» στους πρωταθλητές Ελλάδας από τη Χάντερσφιλντ για τον Τσέχο τερματοφύλακα Τόμας Βατσλίκ μετά από δύο μήνες.
Συντάκτης: Γιάννης Χωριανόπουλος Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Ολυμπιακός: Συνεχείς είναι οι εξελίξεις στους Πειραιώτες τις τελευταίες ώρες, καθώς μετά τη συμφωνία του Ολυμπιακού με τη Μακάμπι για τον Αγκιμπού Καμαρά, υπάρχουν νέα δεδομένα και για τον Τόμας Βατσλίκ.

Οπως αναφέρει το ρεπορτάζ, έχει γίνει νέα κρούση στους Πειραιώτες από την Αγγλία και συγκεκριμένα από τη Χάντερσφιλντ. Και λέμε νέα γιατί η αγγλική ομάδα ήθελε τον 33χρονο τερματοφύλακα και πριν από περίπου δύο μήνες.

Πλέον επανήλθε και ο Ολυμπιακός δεν θα ήταν αρνητικός να τον παραχωρήσει, εφόσον τα βρει με κάποια ομάδα. Θυμίζουμε ότι το συμβόλαιό του Βατσλίκ λήγει το καλοκαίρι, την ώρα που ο Πασχαλάκης και έπειτα ο Τζολάκης (ειδικά μετά την εξαιρετική του εμφάνιση στον επαναληπτικό του Κυπέλλου με τον Άρη) έχουν κερδίσει την εκτίμηση του Μίτσελ μπροστά από τον Τσέχο.

Να σημειώσουμε ότι η Χάντερσφιλντ κάνει προσπάθεια για να εξασφαλίσει την παραμονή της στην Championship, με τους ανθρώπους της να θεωρούν ότι η προσθήκη του Βατσλίκ θα βοηθήσει σημαντικά στην επίτευξη του στόχου αυτού.

Exit mobile version