ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ολυμπιακός: Φορτούνης, να η ευκαιρία!

Η μίνι προετοιμασία που θα κάνει ο Ολυμπιακός στην Ισπανία, αποτελεί τη μεγάλη ευκαιρία ανατροπής σκηνικού του Κώστα Φορτούνη!

Ολυμπιακός: Φορτούνης, να η ευκαιρία!
Συντάκτης: Γεράσιμος Μανωλίδης Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Ο Ολυμπιακός και ο Κώστας Φορτούνης είναι μια ιστορία που έχει περάσει από χίλια κύματα. Με αυτά και με εκείνα, ο Έλληνας επιθετικός δεν έκανε προετοιμασία το καλοκαίρι, τώρα όμως θα έχει την ευκαιρία του. Μαζί κι αυτή για να ανατρέψει τα όσα έγιναν στο πρόσφατο παρελθόν.

Πάμε να πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Η σχέση τους έχει περάσει από πολλά κύματα. Από το πρώτο του ραντεβού με το αφεντικό που τον «εψησε» να γυρίσει στην Ελλάδα μέχρι την απόλυτη απόσταση του καλοκαιριού που ο Πέδρο Μαρτίνς τον είχε στους «κομμένους»!

Ασχέτως φάσεων μιλάμε για συνεργασία ζωής! Μετράει ήδη 8 χρόνια και συνεχίζεται. Ως πότε; Καλό ερώτημα.

Ο Κώστας Φορτούνης τους τελευταίους 16 μήνες έχει βρεθεί πολλάκις αντιμέτωπος με την αμφισβήτηση και τον εαυτό του. Άγγιξε δις στο ίδιο διάστημα να αποχωρήσει, αλλά αμφότερες οι προτάσεις έπεσαν στο κενό.

Ο ίδιος, όντας πλέον και πατέρας, το περασμένο καλοκαίρι έβαλε νερό στο κρασί του και έβγαλε διαπραγματευτική ευελιξία στο «take it or leave it» του Ολυμπιακού αναφορικά με την αναπροσαρμογή του συμβολαίου του.

ΤΡΟΜΕΡΟ ΔΩΡΟ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΟ ΜΕ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΓΝΩΣΕΩΝ ΣΤΑ ΜΟΥΝΤΙΑΛ!

Το απόστημα «έσπασε», ο Μίτσελ εμφανίστηκε στην άκρη του πάγκου και ο Φορτούνης άρχισε να αποκτά νόημα στην καθημερινότητα στο Ρέντη. Φυσικά, μέχρι την εποχή που ήταν το Α και το Ω στο παιχνίδι του Ολυμπιακού υπάρχει απόσταση.

Από την στιγμή που η φανέλα με το Νο10 ανήκει στον Χάμες Ροντρίγκες και εναλλακτικά στον Μπιέλ, ο Φορτούνης έχει να υπερκεράσει εμπόδια μέχρι να αισθανθεί important. Το break λόγω του Μουντιάλ του Κατάρ, πάντως, του δίνει μία δεύτερη ευκαιρία να καλύψει μέσα στην σεζόν  το χαμένο έδαφος του καλοκαιριού.

Τα εργομετρικά του έβγαλαν αισιοδοξία. Την Τετάρτη ακολούθησε και το τετ α τετ με τον Μίτσελ και από αύριο υπάρχει η μίνι προετοιμασία στην Μαρμπέγια.

Στάδιο που ο Φορτούνης καλείται να «καλλιεργήσει» το πνεύμα του ανταγωνισμού στο μυαλό του προπονητή του και να αφήσει το… χθες «κλειδωμένο» στα αποδυτήρια.

Δεν είναι λίγοι εκείνοι στο Ρέντη που θεωρούν πως τώρα ή ποτέ είναι το timing για τον Φορτούνη για να ανατρέψει τα δεδομένα και να επιστρέψει δριμύτερος στην αγωνιστική εξίσωση του Ολυμπιακού. ΤΕΛΟΣ!

Οι αθλητικές ειδήσεις σήμερα

Απίστευτο αυτό που έδειξε η ζυγαριά για Μαρσέλο

Ο Καραπαπάς για Άβιλα και το πέναλτι στη Λεωφόρο 

Κένεντι Σμιθ: Η πανέμορφη σπρίντερ ξέρει από κάμερες και πως παίζεται το… παιχνίδι

Exit mobile version