ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ολυμπιακός – Νέο έπος ο Θαναηλάκης: Από το «μαύρο δάκρυ» στο 1-0, «μοίραζε» καλησπέρες στην ισοφάριση του Χουάνγκ!

Ο Ολυμπιακός κατάφερε να πάρει την ισοπαλία στην Κύπρο από τον Απόλλων Λεμεσού και ο Γιώργος Θαναηλάκης έδωσε νέο ρεσιτάλ στην ισοφάριση του Χουάνγκ.

Ο Ολυμπιακός πήρε την ισοπαλία στην Κύπρο από τον Απόλλων Λεμεσού και ο Γιώργος Θαναηλάκης έδωσε νέο ρεσιτάλ στην ισοφάριση του Χουάνγκ.
Συντάκτης: Δανάη Τριανταφυλλίδου Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Ο Ολυμπιακός αν και κοψοχόλιασε στο 1-0 των Κυπρίων στο 18ο λεπτό, τελικά κατάφερε να φύγει αλώβητος απέναντι στον Απόλλων Λεμεσού (1-1) και να έχει πλέον σαφές προβάδισμα για την πρόκριση στους ομίλους του Europa League.

Μάλιστα στην ισοφάριση του Χουάνγκ (στο 29), ο Γιώργος Θαναηλάκης έδωσε νέο… ρεσιτάλ σπικαρίσματος, αποθεώνοντας τον Νοτιοκορεάτη και ξεσπώντας μετά την… τρομάρα που πήρε όταν οι Πειραιώτες βρέθηκαν να κυνηγούν στο σκορ.

Είναι χαρακτηριστικό ότι ο γνωστός δημοσιογράφος μοίραζε… καλησπέρες εξηγώντας πως ο Χουάγνκ «συστήθηκε» με τον καλύτερο τρόπο στους Έλληνες φιλάθλους.

Φυσικά στο βίντεο-έπος που ετοίμασε το Soureal TV. «πετάγονται» οι Τσουβέλας, Τσουκαλάς και Ραπτόπουλος και, όπως καταλαβαίνετε, το… αποτελειώνουν!

 

Exit mobile version